Nord-Korea opphever samtaler med Sør over militære øvelser

0
80

President Donald Trump kunne gå videre til å møte Kim Jing Fn som planlagt.

Relaterte Nyheter

  • Nord-Korea sier at ikke vil holde samtaler med “inkompetent” Sør-Korea mindre forskjeller avgjort

  • Vi har skremmende å-gjøre-listen til å forberede deg for Nord-Korea-toppmøtet

  • Trump tjent noen inntekter fra eiendomsmegling virksomhet i India i 2016

Nord-Korea sa at det var utsette på høyt nivå samtaler med Sør-Korea som er planlagt senere i dag på onsdag på grunn av AMERIKANSK-sørkoreanske militære øvelser som det er sagt gikk mot utviklingen av oppvarmingen i Nord-Sør-bånd.

Nord-Koreas offisielle koreanske Central News Agency også sår tvil om hvorvidt neste måned toppmøte mellom Nord-koreas leder Kim Jong-un og OSS. President Donald Trump kunne gå videre som planlagt, Sør-Korea er Yonhap news agency rapportert.

“Denne øvelsen, rettet mot oss, som er gjennomført i Sør-Korea, er en avskyelig utfordring til Panmunjom Erklæring og en tilsiktet militær provokasjon kjører i motsetning til det positive, politiske utviklingen på den koreanske Halvøya,” Yonhap sitert KCNA som sier.

“Usa vil også ha til å foreta nøye overveielser om skjebnen til den planlagte Nord-Korea-AMERIKANSKE toppmøtet i lys av dette provoserende militære ruckus i fellesskap gjennomført med sørkoreanske myndigheter.”

Onsdagens møte var grunn til å fokusere på planer om å gjennomføre en erklæring som dukket opp fra en av April 27 inter-Korea-toppmøtet i grensen landsbyen Panmunjom, inkludert lover å formelt slutten korea-Krigen og forfølge “komplett denuclearization,” Sør er en forening departementet, som håndterer bånd med Nord, sa på tirsdag.

KCNA kalt USA-Sør-koreanske “Max Thunder” air combat øvelser, som det sa involvert AMERIKANSK stealth-jagerfly og B-52-bombefly, en “provokasjon” og sa at Pyongyang hadde ikke noe annet valg enn å utsette forhandlingene.

Byrået rapporterer videre nevnt at uncertainity ruver over forhandlingene mellom Donald Trump og Kim Jong Un som var planlagt å finne sted i Singapore i neste måned.

For alle de nyeste Verdens Nyheter, last ned Indian Express App