Nagrota land tilbyr kan skade partiet bilde, innrømmer Jammu BJP

0
66

Byggingen i gang på multi-etasjes bygning i nærheten Nagrota Hæren ammunisjonslager.

Som Jammu og Kashmir Lovgivende Forsamling Høyttaler Nirmal Singh ‘ s kone Mamta Singh fortsatte med byggingen av sitt multi-etasjes bungalow nær den ammunisjonslager i nærheten Nagrota til tross for Hærens alvorlige innvendinger, BJP her på mandag sa at “det (problemet) har potensial til å skade bildet…og dent de oppgitte posisjon i partiet.”

Spør sine senior leder å løse problemet ved å “korrigere” selv, administrerende talsperson for staten BJP Sunil Sethi sa: “Normalt parti er ikke bekymret for om personlige problemer. Det nåværende problemet også gjelder Dr Nirmal Singh, og han skal ha løst det.” “Men partiet er å ta alvorlig merk av problemer…Det vil være hensiktsmessig rapportert til ledelsen,” la han til.

LESE – | Kongressen spørsmål PM Modi ‘ s stillhet på Nagrota land problem

Den BJP også distansert seg fra Singh over hans påstand mot Hæren, med Sethi og sa: “Vi er ikke enig med det. Vår stand er at Hæren er en veldig ansvarlig organisasjon og vi alle er stolte av dem…hvis Hæren har tatt opp en sak, som er nødvendig for å bli besvart riktig av ham eller av noen annen person.”

En informasjonstavle på stedet i nærheten Nagrota depot.

Som Den Indiske Express først rapportert på fredag, Singh kone og Nestleder CM Kavinder Gupta eide også jord ved Army depot. Singh fikk en sterk brev fra hærfører av 16 Korps fortelle ham til å hault bygging på tomten siden det var ulovlig, og en sikkerhetsrisiko for ammunisjonslager og til personell som bodde der.

LESE – | BJP ledere’ firma som kjøpte Nagrota land skylder Rs 29.31 crore til J&K Bank, konto NPA

Singh slo tilbake og sa at opposisjonen mot byggingen ble “politisk motivert.” “De (Hærens tjenestemenn) var ikke noe som gjør det til et personlig problem…De var bare med henvisning til den nevnte regelen posisjon…han (Nirmal Singh) burde ha svart på det eller nærmet seg retten,” Sethi sa. “Men, hvis regelen posisjon er hva Hæren sier da han skulle rette seg selv,” la han til.

The Indian Express hadde også rapportert hvordan Himgiri Utbygging av Infrastruktur Limited, selskapet som er stiftet i 2000 av senior BJP ledere i Jammu som ble brukt til å kjøpe land ved siden av Hæren ammunisjonslager i Nagrota, skylder Rs 29.31 crore til Jammu og Kashmir Bank. Og at kontoen ble erklært en misligholdte aktiva (NPA) i desember i fjor. Meldingene som ble sendt til ledende partiet ledere, inkludert presentere Kavinder Gupta og Lok Hus medlem fra Jammu-Poonch parlamentarisk uttrykk Jugal Kishore Sharma.

Lese – | J&K BJP ledere kjøpte land ved siden av Nagrota ammunisjonslager, Hæren forteller ex-Nestleder CM huset ulovlig, sikkerhetsrisiko

På spørsmål om dette, Sethi sa: “For partiet, det er deres personlige spørsmål frem til det gjør vondt sitt offentlige image.” I mellomtiden, anleggsarbeid på bungalow på tomten som eies av Nirmal Singh kone er på. Kilder sier at selv om arbeidet vedrørende rydding og planering av landet startet mye tidligere, selve byggingen av bungalow i gang i November i fjor. Men, det var suspendert for nesten en måned etter at Hæren var det i januar dette året.

“Men etter press fra eierne, vi expedited arbeid i februar ved å distribuere ekstra arbeidsstyrken,” sa Sarwan Kumar, entreprenør fra Madhya Pradesh. “I dag, over to dusin arbeidere og frimurerne er på jobb.”

I mellomtiden, Jammu nestsjef Rajeev Ranjan fortalte Indian Express at Hæren har gått til domstolen som søker etter et opphold på bygging. Neste høring i saken er 21. Mai.

Følg Indian Express Dekning på Karnataka Montering valgresultatet 2018. For live-dekning, live-ekspert analyse og real-time interaktive kart, logg på IndianExpress.com

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App