Mumbai University law examens uitgesteld, check de nieuwe plannen voor LLB/Gen LLB, BLS examens

0
69

MU wet examens 2018: Data van in totaal 12 LLB examens zijn opnieuw ingepland.

Top Nieuws

  • West-Bengalen Panchayat verkiezingsuitslag 2018 LIVE TMC leidt in gram panchayats, BJP vooruit Links

  • Nogmaals, het Hooggerechtshof Collegium kraampjes op het gebied van Justitie KM jozefs naam

  • Irrfan Khan ‘ s laatste tweet voor Dulquer Salmaan en Mithila Palkar is gegaan virale

MU wet examens 2018: Alle LLB-examens zijn nu uitgesteld door de Mumbai University, vandaag de dag, na de varsity niet aan hun belofte van het vrijgeven van dezelfde vóór Mei. Het was na de wet van studenten protesteerden tegen het zelfde dat het besluit werd genomen. Eerder, de laatste semesters examens waren om te worden uitgevoerd van 22 Mei en 23 maar nu uitgesteld tot Mei 30-31. Data van in totaal 12 LLB examens zijn opnieuw ingepland. Volgens rapporten, dit is voor de tweede keer de examens uitgesteld in deze academische zitting.

“Het is al vijf maanden geleden dat onze examens werden gehouden en de universiteit vrijgegeven onze resultaten van de afgelopen week. Nu onze her-examen en het laatste semester examens zijn terug geduwd, waardoor studenten op een risico. We zijn bang dat als de examens worden uitgesteld, en de resultaten zouden worden uitgesteld en zal gevolgen hebben voor onze carrière, net als vorig jaar,” Aditya Jbz van de raad, een laatste jaar BAF student van Nirmala Memorial Foundation College van Handel en Wetenschap in Kandivali had gezegd.

Nieuwe examen schema

1e L. L. B – Majoor L. L. B (Sem II) (Code – L0112): 30 Mei

3e jaar L. L. B-B. L. S (5 jaar) (Sem VI) (Code – L0616) : 30 Mei

L. L. B (Sem VI) (Code – L0516): 30 Mei

5e jaar L. L. B (5 jaar) (Sem X) (Code – L08110): 30 Mei

2e L. L. B/Gen L. L. B (Sem IV) (Code – L0314): 31 Mei

4e jaar L. L. B (5 jaar) (Sem VIII) (Code – L0718): 31 Mei

Eerst L. L. B-Majoor L. L. B (Sem I) (Code – L0111): 25 Juni

Derde jaar L. L. B-B. L. S (5 jaar) (Sem V) (Code – L0615): 25 juni

L. L. B (Sem V) (Code – L0515): 25 Juni

5e jaar LL.B (5 jaar) (Sem IX) (Code – L0819): 25 juni

2e L. L. B/Gen L. L. B (Sem III) (Code – L0313): 26 juni

4e jaar L. L. B (5 jaar) (Sem VII) (Code – L0717): June26

Ondertussen, de universiteit heeft ook de resultaten bekendgemaakt voor het derde jaar L. L. B/Gen L. L. B semester ik onderzoek die in januari gehouden in 2018. Op een totaal aantal van 6,635 kandidaten die zich hadden ingeschreven voor het examen, 5,484 verscheen. De pass percentage is 36.36 procent Leerlingen kunnen hun resultaten op de officiële website — mu.ac.in. De resultaten zijn ook uitgebracht voor L. L. B/B. L. S (vijf jaar) (semester v) onderzoek, dat werd uitgevoerd in januari. Een totaal van 2,489 kandidaten hadden zich ingeschreven voor het examen van die 2,343 was verschenen. De pass percentage staat op 34.65 procent.

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd