Kathua verkrachting-moord: Hindoe outfit zoekt donatie aan te gaan raadsman van verdachte

0
53

Kathua verkrachting-moord: Tapasi Malik ‘ s verkoolde lichaam werd teruggevonden uit de verlaten Tata Nano factory site in Singur (Representational afbeelding)

De Hindoe Ekta Manch heeft gezocht donaties van het publiek aan te gaan begeleidt namens de verdachte bij het zoeken naar CBI-onderzoek naar de verkrachting en moord van een acht-jaar-oude meisje in Kathua district van Jammu en Kasjmir in januari.

Wanneer ze in contact, Manch president Vijay Sharma zei een beslissing te maken openbare oproep voor donaties werd genomen op een vergadering van de organisatie. Het is echter niet opgeroepen veel respons zo ver, zei hij, eraan toevoegend dat zij zou hebben persoonlijk contact met hun vrienden en weldoeners om geld in te zamelen.

“We hebben het mobiliseren van voldoende middelen, zodat de beste juridische team wordt ingezet om succesvol pleiten in de zaak voor het Hooggerechtshof. Doen We een beroep op iedereen om naar voren te komen en doneer gul, zodat een corpus van het fonds is opgericht om te voldoen aan de juridische kosten”, aldus een bericht, geplaatst door de outfit op de sociale media.

Erop te wijzen dat de Manch “het verplaatsen van het Hooggerechtshof voor een CBI-onderzoek te vinden van de echte schuldigen van de moord en de vermeende verkrachting van een acht-jaar-oude meisje”, de melding: “om ervoor te zorgen dat dit, we vormden een team van advocaten om het bestand te wijten petitie” op zijn vroegst. “Ieder van ons heeft zich gerealiseerd dat het CBI-onderzoek is uitgegroeid tot een essentiële eis in geval echte schuldigen moeten worden genageld en onschuldigen ten onrechte betrokken bij de zaak zijn bevrijd,” voegde het toe.

Karnataka Resultaten van de Verkiezing 2018 – Volg De Indian Express live-verslaggeving op het Congres-JDS Regering Bondgenootschap in Karnataka en real-time updates indianexpress.com

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App