ICSE Resultaten 2018: Twee Klasse X meisjes van Jalandhar school tas 2e en 3e rang in India

0
49

Links: Totaal score: 99.2%, Jasmijn Chahal (midden) met haar ouders | Rechts: Totaal score: 99%, Abheya Arora (rechts) met haar moeder . (Express foto)

Gerelateerd Nieuws

  • ICSE, ISC resultaten: Stad meisjes tas tweede positie in het land

  • ICSE Raad van bestuur Resultaten: Hard werken, basketbal achter de 15-jarige is succes

  • ICSE Raad van bestuur Resultaten: Met 30 procent zichtbaarheid, scoorde hij 66 procent

In een zeldzame prestatie, twee meisjes van dezelfde school hebben gebracht lauweren van de stad door het scoren van het tweede en het derde All-India Rang (LUCHT) in het ICSE Klasse X onderzoek, de resultaten die werden aangegeven op maandag. Beide meisjes zijn klasgenoten studeren in dezelfde sectie van St Joseph ‘ s Klooster en School voor meisjes.

Jasmijn Chahal, die stond tweede en scoorde 99.2 procent, is de dochter van een politieagent en een leraar. Haar vader, Karamvir Singh, is een Punjab Police Service (PPS) officer en is momenteel gedetacheerd als DSP (VB), Kapurthala terwijl haar moeder, Gurpreet Chahal, doceert engels aan een regering school in het Model van het Huis, Jalandhar.

Lees | ICSE ISC resultaten 2018 LIVE updates

Ze scoorde cent procent in de Sociale wetenschappen, Wiskunde en informatica, en kreeg 98 elk in Punjabi, engels en Wetenschap. Praat met De Indian Express, ze gecrediteerd haar leerkrachten in aanvulling op de aanhoudende steun van haar ouders achter haar stellaire prestaties. Ze zei zelf-studie en consistente aanpak heeft haar geholpen bij het verkrijgen van de greep over de onderwerpen, terwijl het toevoegen van die nam ze lessen in de Wiskunde. Ze zei dat ze zich heeft aangesloten bij de 10+1 in de Niet-Medische stream.

Abheya, die scoorde 99 procent en kreeg de derde rang, is de dochter van Naveen Arora, die loopt van een financiële instelling een lening franchise, terwijl haar moeder, Devika Arora, is een huisvrouw. Ze scoorde een perfecte 100 in de Wiskunde, informatica en Natuurwetenschappen, 99 in Sociale Studies, 96 in het engels en 95 in Punjabi.

Ze zei dat haar aandacht in de klas en gedisciplineerde studie was de sleutel achter haar prestaties. Ze zei dat haar ouders altijd ondersteunend geweest in haar studies. Over haar volgende doel in het leven, Abheya zei dat ze zich heeft aangesloten bij de 10+1 Handel in stroom en wil uitgroeien tot een Registeraccountant of duidelijk UPSC (Civiele Diensten) examen.

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App