Genegeerd in de Kast uitbreiding, drie Congres mla ‘ s ontslag uit Punjab Montage panelen

0
51

Zes wetgever Rajesh Pandey, vier keer MLA Amrik Singh Dhillon en vier keer MLA Randeep Singh Nabha overhandigd aftreden van de commissies Luidspreker Rana Kanwarpal Singh (foto: Punjab CM Amarinder Singh/Express foto bestand)

Top Nieuws

  • Nogmaals, het Hooggerechtshof Collegium kraampjes op het gebied van Justitie KM jozefs naam

  • IPL 2018, MI vs KXIP: Mumbai Indians winnen met 3 runs

  • Varanasi brug instorten: Vijf waarschuwing brieven werden verzonden naar viaduct firma, maar niemand lezen

Zelfs als de uitspraak van het Congres bleef vorige week in damage control oefening vooruit Shahkot bypoll, de problemen voor de partij lijkt niet te eindigen met drie senior mla ‘ s het opvoeden van een banner van opstand en ontslag uit de Vidhan Sabha commissies op maandag wordt genegeerd in de Kast uitbreiding.

Zes wetgever van Ludhiana-Noord, Rajesh Pandey, vier keer MLA van Samrala Amrik Singh Dhillon en vier keer MLA van Amloh Randeep Singh Nabha overhandigd hun aftreden van de commissies Luidspreker Rana Kanwarpal Singh om te protesteren tegen “het negeren van hun anciënniteit en het aanpassen van het junior mla ‘s in de Kast”.

Alleen de afgelopen week heeft de partij zich in brand nadat zijn kandidaat voor Shahkot bypoll Hardev Singh Laddi Sherowalia werd geboekt in een geval van illegale zandwinning door de SHO van Mehatpur Parminder Singh Bajwa.

Bajwa gemaakt had genoeg problemen voor de regerende partij met zijn uitbarsting tegen de kandidaat-lidstaten en de Chief Minister Amarinder Singh. Hij is geboekt en werden gearresteerd in een geval van mishandeling nadat hij probeerde in te voeren in een rechtszaal gewapend.
Als partij had gewoon het gevoel enige verlichting van de warmte ingeschakeld door de politie, is het de beurt aan drie mla ‘ s te nemen op de partij.

“We hebben geprobeerd de tijd van AICC president Rahul Gandhi. Als en wanneer hij vrij is van Karnataka verkiezing op dinsdag, wij hopen u te ontmoeten hem en pak het probleem aan hem uit. Ik ben de senior meest MLA. Zo veel als 10 zijn mijn juniors en ze zijn in de Kast,” zei Pandey, die ontslag nam als voorzitter van de Openbare Onderneming Comité van Vidhan Sabha.

Hij zei dat hij had bij het indienen van zijn ontslag bij de PCC-president Sunil Jakhar na uitbreiding. “Noch de noch CM Jakhar schouders erover op. Niemand, zelfs opgeroepen om uit te vinden waarom ik was boos.”

Nabha vertelde De Indian Express dat hij was teleurgesteld om te worden genegeerd, “ik ben een zichzelf respecterende persoon. Ondanks dat het een vier-time MLA, ik werd genegeerd. Ik heb al een wol geverfd in Congreslid. Maar niets werd beschouwd.”

Waarom heeft hij niet de kwestie met de CM, zei hij, “hij niet weet wat hij er in zijn partij? Wat voor soort regering is hij actief? Hij niet weet hoe het Congres functies? Waarom moet ik vertel hem dat ik van streek?” Vroeg hij boos.

Hij nam ontslag als lid van de Public Accounts Committee. Nabha ook zei, ze moesten het gevoel dat het Congres gezinnen werden genegeerd. Het Pandey, wiens vader werd vermoord door terroristen, of Gurkirat Kotli, wiens grootvader en voormalig Chief Minister Beant Singh werd ook gedood.

Dhillon afgetreden als voorzitter van de Bibliotheek van de Commissie, “Waarom zouden wij op deze commissies? Voor wat? Voor de reis-en dagvergoeding? Waarom doen we dat als we worden genegeerd, voor de Kast? Denk je niet dat onze anciënniteit moet in acht worden genomen?” vroeg Dhillon.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App