DU opnames 2018: Online registratie proces glitch-vrij, zegt de Universiteit van Delhi ambtenaren

0
67

DU opnames 2018: Toelating tot de Ph D, M. Phil, postdoctorale en universitaire opleidingen en registratie proces online. (Representational afbeelding)

Gerelateerd Nieuws

  • Universiteit van Delhi: Toelating in St Stephen ‘ s College te beginnen vanaf 21 Mei

  • DU opnames 2018: Lijst van documenten die nodig zijn voor registratie

  • DU opnames 2018: Universiteit van Delhi begint toelating vandaag; cursussen aangeboden, de kosten en de verwachte cut-off

DU opnames 2018: De Universiteit van Delhi administratie is alle inspanningen om te voorkomen dat eventuele technische storingen tijdens de online registratie voor de toelating tot de verschillende cursussen bij de aangesloten hogescholen, begin vandaag. Vorig jaar, technische storingen in het online portal opgedoken vanaf de eerste dag van de toelatingsprocedure. De server van de website naar beneden ging, en veel kandidaten geen toegang tot de portal.

LEES | DU opnames 2018 LIVE: Online registratie om te beginnen vandaag om 6 uur op du.ac.in

“We zijn geopend alle tabbladen en het waarborgen van nul technische storingen,” Officer op Bijzondere taak (Toelating) Ashutosh Bharadwaj zei. Tijdens de registratie voor undergraduate programma ‘ s zal beginnen morgen van 6 uur, postdoctorale opleidingen en postgraduate diploma in cyber security en recht inschrijvingen starten op 18 Mei. Registratie voor Ph. D en M. Phil programma ‘ s zal beginnen op 20 Mei. Ondertussen, Delhi University Studenten Unie (DUSU) president Rocky Tuseed zei de unie zou het opzetten van een centrum op Noord-Campus te helpen de kandidaten in het inschrijving proces.

Lees | Universiteit van Delhi begint toelating vandaag; cursussen aangeboden, de kosten en de verwachte cut-off

Voor toelating tot de Ph. D, M. Phil, postdoctorale en universitaire opleidingen voor 2018-19 academische zitting, en het registratie proces voor alle categorieën en quota ‘ s online.

In de laatste maand, de varsity had aangekondigd dat het toevoegen van nieuwe functies aan het online-formulier voor de 2018-19 opnames bevatte die met één portal voor toepassingen voor zowel op basis van verdienste en toegang op basis van binnenkomst in universitaire opleidingen. De varsity zal houden ‘Open Dag’ – sessies tussen 21 Mei en 29 Mei (behalve op zondag) bij een Conferentie Centrum, in de buurt van Gate nummer 4 op Noord-Campus.

“Open Dagen hebben twee sessies – 10 uur tot 11.30 uur en van 12 uur tot 1.30 uur. Op deze dagen is er informatie over de inschrijving, toelating proces, planning en andere gerelateerde informatie zou worden verstrekt, aldus de verklaring.

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd