DU antagning till 2018: Online-registreringen kommer att vara störningsfri, säger Delhi University tjänstemän

0
53

DU antagning till 2018: Antagning till Ph D, M. Phil, forskarutbildning och grundutbildning och registreringen kommer att vara online. (Representativ bild)

Relaterade Nyheter

  • Delhi University: Entré i St Stephen ‘ s College för att börja från 21 Maj

  • DU antagning 2018: Förteckning över de handlingar som behövs för registrering

  • DU antagning till 2018: Delhi University börjar antagningsprocessen idag; kurser, avgifter och förväntade cut-off

DU antagning till 2018: Delhi University administration är att göra alla ansträngningar för att undvika eventuella tekniska problem under online-registrering för antagning till olika utbildningar i dess anslutna högskolor, med början idag. Förra året, tekniska buggar i den online-portal dykt upp rätt från dag ett av antagningsprocessen. Webbplatsens server gick ner och många aspiranter misslyckats med att få tillgång till portalen.

LÄS | DU antagning 2018 LIVE: Online-registrering för att börja idag vid 6 pm på du.ac.i

“Vi har öppnat alla flikar och se till noll tekniska buggar,” Officer på Särskild uppgift (Införsel) Ashutosh Bharadwaj sagt. Medan registreringen för grundutbildningen kommer att påbörjas i morgon från 6 pm och framåt, forskarutbildning och postgraduate diploma inom it-säkerhet och lag registreringar kommer att påbörjas den 18 Maj. Registrering för Ph. D och M. Phil program kommer att börja den 20 Maj. Under tiden, Delhi Universitets studentkår (DUSU) ordförande Rocky Tuseed sade att eu skulle inrätta ett centrum på Norra Campus för att hjälpa aspiranter i registreringen.

Läs | Delhi University börjar antagningsprocessen idag; kurser, avgifter och förväntade cut-off

Antagning till Ph D, M. Phil, forskarutbildning och grundutbildning för 2018-19 akademiska session, och registreringsprocessen för alla kategorier och kvoter kommer att vara online.

Förra månaden, varsity hade meddelat att det skulle lägga till nya funktioner till sin online-formulär för 2018-19 antagning som ingår som tillhandahåller en gemensam portal för applikationer för både merit-och ingång-baserade trätt i grundutbildningen. Varsity kommer att hålla “Öppet hus” sessioner mellan 21 Maj och 29 Maj (utom söndag) på Conference Centre, i närheten av Gate nummer 4 på Norra Campus.

“Öppna Dagar kommer att ha två sessioner – 10 kl 11.30 och 12 pm till 1.30 pm. På dessa dagar, information om registrering, antagning process, schema och annan relaterad information som skulle ges,” sades det i uttalandet.

För alla de senaste Utbildning Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App

© DVS Online Media Services Pvt Ltd