Donald Trump zegt het Witte Huis leakers zijn ‘verraders, lafaards’

0
39

De AMERIKAANSE President Donald Trump. (AP Photo/Evan Vucci)

Gerelateerd Nieuws

  • ONS nog steeds goede hoop voor Noord-Korea-top: Witte Huis

  • In Foto ‘ s: Meer dan 57 Palestijnen gedood in Gaza grens met VS-ambassade geopend in Jeruzalem

  • Iran zegt ONS de sancties bedoeld om te laten ontsporen inspanningen om op te slaan nucleaire deal

De AMERIKAANSE President Donald Trump op dinsdag gestraald die in het Witte Huis lekt interne beraadslagingen en hij beschreef hen als “verraders en lafaards”.

“De zogenaamde lekken van het Witte Huis zijn een enorme over overdrijving door de Nep-Nieuws Media om ons er zo slecht mogelijk”, zei hij in een tweet. “Met dat gezegd zijnde, leakers zijn verraders en lafaards, en we zullen weten wie ze zijn!” Trump toegevoegd. Zijn tweet komt te midden van een laatste lek van het Witte Huis in die Kelly Sadler, een Wit Huis communicatie assistent, maakte een grove reactie tegen Senator John McCain, die vecht hersenkanker.

Tijdens een interne vergadering van vorige week, Sadler ‘naar verluidt ontslagen McCain’ s verzet tegen de benoeming van Gina Haspel voor CIA-directeur door te zeggen “het maakt niet uit, hij is stervende toch”. De Senator uit Arizona is in behandeling nadat hij werd gediagnosticeerd met kanker in juli vorig jaar. Sadler later excuses aangeboden aan de familie McCain. “Ik werd verteld Kelly Sadler genaamd de familie McCain eind vorige week en heb een excuus,” White House Adjunct-directeur Press Secretary Raj Shah vertelde verslaggevers tijdens een persconferentie.

“Ik was niet op de oproep. Ik kreeg te horen dat ze gemaakt voorafgaand aan het verhaal wordt gepubliceerd. Ze verontschuldigde zich voor de reactie,” hij vertelde verslaggevers, sidestepping meerdere vragen op het Witte Huis verontschuldiging.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App