Deklareras! TN 12 resultat 2018 släppt på tnresults.nic.i

0
60

Tamil Nadu 12 resultat 2018: Klass 12 (+2) examen hölls från 3 Mars till 6 April 2018.

Översta News

  • Återigen, Högsta Domstolen Collegium bås på Rättvisa KM Josefs namn

  • Varanasi bron kollaps: Fem varningsbrev skickades till planskild korsning fast men ingen läsa

  • West Bengal Panchayat Valresultatet 2018 LIVE: Trinamool Congress sannolikt att sopa omröstningar

Tamil Nadu 12 resultat 2018: resultatet av Tamil Nadu (TN) HSC Klass 12-undersökning har förklarats av Direktoratet för Regeringen Undersökningar (tillträdande distriktsguvernörer) idag. Den totala passera procent är 91.1 procent med med 87,7 procent pojkar och 94.1 procent flickor har gått. Totalt 6754 skolor poäng 100 procent resultat med Virudhnagar toppar bland distrikten säkra 97 procent. Urholka andra distrikt på sig 96,3 procent. Klass 12 (+2) prov genomfördes från 3 Mars till 6 April 2018. Från och med detta år, utbildningsförvaltningen har valt att inte släppa leden och toppers namn för att motverka osund konkurrens mellan studenterna. Proven för Klass 10 inleddes den 16 April och avslutades den 20 April 2018. För klass 11 (+1), tidningarna började från och med 7 Mars 2018 och slutade med 16 April.

Detta år, Tamil Nadu Styrelsen har beslutat att inte släppa namnen på de toppers och rangordna innehavare på linjerna i CBSE för att undvika osund konkurrens mellan studenterna.

Läs | Tamil Nadu Plus Två resultat 2018 LIVE Uppdateringar

TN 12 resultat 2018: Datum och tid

Resultaten kommer att publiceras i dag, den 16: e Maj kl 9:30 am på tnresults.nic.i. När den släpps, alla de som hade dykt upp för att samma sak kommer att kunna kontrollera sina respektive poäng på den officiella hemsidan — tnresults.nic.i. I fallet på grund av tung trafik studenter är oförmögna att öppna webbplatsen, kan de också kontrollera resultaten på andra webbplatser som — tillträdande distriktsguvernörer.tn.gov.i, dge1.tn.nic.i. För att kontrollera resultatet, den sökande har för att hålla sina erkänna kort eller rulle nummer till hands. När kommer resultatet att vara ute, måste de ange sitt kast antal och klicka på skicka. Resultatet kommer att visas.

Förra året, om 9.33 lakh studenter hade dykt upp för den Klass 10 styrelsen tentor i Tamil Nadu, som gavs ut den 19 Maj. Bland dem, 94.4 procent studenter som klarat tentan och flickor med ett pass procent 94,5 procent överglänste pojkar som hade ett pass procent av 89,3 procent. Totalt 5059 skolor hade fått 100 procent. Bland distrikten, Virudhunagar hade det högsta passet procent av 98.55 följt av Kanyakumari som var på 98.17 procent. Från 2017 och framåt, var resultaten skickas ut över SMSes att elever i Klass 10 och Klass 12 elever detta år.

För alla de senaste Utbildning Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App

© DVS Online Media Services Pvt Ltd