Sunanda Pushkar død sak: Shashi Tharoor flays Delhi Politiet, samtaler chargesheet ‘absurd’

0
45

Kongressen MP fra Thiruvananthapuram, Shashi Tharoor (Express-Arkivet)

Relaterte Nyheter

  • Delhi Politiet lade Shashi Tharoor med grusomhet, medvirkning kone ‘s ” selvmord”

  • Politiet stole på “psykologisk obduksjon’ til filen chargesheet i Sunanda Pushkar død

  • Sunanda Pushkar var utsatt for fysisk mishandling, Shashi Tharoor abetted hennes selvmord, sier politiet chargesheet

Beskrive chargesheet som “absurd”, Congress MP Shashi Tharoor på mandag avhørt “metoder eller motivasjon av Delhi Politiet” undersøker hans kone Sunanda Pushkar drapet tilfelle. I sin chargesheet, politiet har anklaget Tharoor etter § 306 (abetment til selvmord) og § 498 En (grusomhet i et ekteskap).

“Jeg har tatt hensyn til innlevering av denne vanvittig lade ark og har tenkt å bestride det kraftig. Ingen som visste Sunanda mener hun noen gang ville ha begått selvmord, la alene abetment på min del. Hvis dette er konklusjonen kom etter 4+ år av undersøkelsen, er det ikke tale av metoder eller motivasjon av Delhi Politiet,” Thiruvananthapuram FB skrev på Twitter. LIVE-OPPDATERINGER

“I okt 17, Lov-Offiser laget en uttalelse i Delhi High Court at de har ikke funnet noe i mot noen andre, og nå i 6 måneder de sier at jeg har abetted et selvmord. utrolig!,” sa han, og peker på at de Delhi Politiets nyeste flytte strider mot Lov Offiser tidligere merknader som sagt ingen bevis ble funnet mot ham i saken.

Kongressen, på den annen side, anklaget den BJP-ledede regjeringen i Sentrum av målgruppe sin part arbeidere. Mens håndtere media, AICC talsperson Randeep Singh Surjewala sa: “Vi vil ikke ku ned eller pil ned. Dette er en konspirasjon for å sverte Shashi Tharoor. Vi avviser anklagene helt. Dette gjøres følgende instruksjoner fra BJP og Statsminister Narendra Modi. BJP ‘s revenge fabrikken er på jobb”.

Pushkar ble funnet død i suite av en Sør-Delhi hotellet på natten av 17 januar 2014. Suiten var forseglet på at natten seg for undersøkelse. En FIR ble registrert av Delhi Politiet 1. januar 2015 mot ukjente personer under IPC § 302 (drap).

Den chargesheet, som går inn rundt 3.000 sider og inneholder flere annexures, sier at Pushkar døde i løpet av tre år, tre måneder og 15 dager før hennes ekteskap med Tharoor, som er den Lok Hus MP fra Thiruvananthapuram. Paret bundet knuten på August 22, 2010.

Politiet arkivert chargesheet før Metropolitan Lagmannen Dharmendra Singh, som vil vurdere det på 24. Mai.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App

© DVS. Online Media Services Pvt Ltd