Rahul Gandhi wensen Arun Jaitley snelle herstel na niertransplantatie

0
47

Het congres president Rahul Gandhi (Foto Bestand)

Het congres president Rahul Gandhi wilde een spoedig herstel aan de Minister van Financiën Arun Jaitley na de laatste onderging een nier transplantatie chirurgie aan het All India Institute of Medical Sciences (AIIMS) op 14 Mei. “Ik ben blij om te horen dat Jaitley ji’ nier transplantatie chirurgie, vandaag bij AIIMS, ging goed. Ik wens hem een spoedig herstel,” Gandhi schreef op Twitter.

Aan de AICC-briefing, het Congres en communicatie in-charge Randeep Surjewala ook de beste wensen en een spoedig herstel te Jaitley namens de partij en haar voorzitter. Jaitley onderging een succesvolle niertransplantatie operatie in het AIIMS deze ochtend.

“De operatie is succesvol geweest. Zowel de ontvanger en de donor zijn stabiel en herstelt goed,” een verklaring van Aarti Vij, het hoofd van de media en het protocol verdeling van de AIIMS, gezegd.

Jaitley is niet goed voelt voor een tijdje en was het ondergaan van de behandeling op het AIIMS.

Onlangs, terwijl het nemen van een kritiek op Premier Narendra Modi, Gandhi had getweet een “fake letter” van de PM, zeggende: “Lieve FM, Als u bent verhinderd en Financiën Secretaris is op vakantie met zijn Guru op een zoektocht naar innerlijke vrede, heb ik besloten te sluiten van het Ministerie van Financiën tot nader bericht. De PMO neemt alle financiële beleid van beslissingen als vroeger. Prime Minister (sic).”

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App