Kinas sentralbank sier at for å opprettholde nøytral politikk, stabil yuan

0
59

People ‘ s Bank of China vil avverge systemisk risiko og bruker flere pengepolitikken verktøy for å sikre finansiell stabilitet i verdens nest største økonomi, det sa i sin første kvartal pengepolitikken implementering rapporten.

Top News

  • TN + 2 resultater 2018 LIVE Oppdateringer: HSC pluss to resultater utgitt, sjekk passere prosent

  • Erklært! TN 12. resultater 2018 utgitt på tnresults.nic.i

  • TNDGE HSC +2 Resultat 2018 erklærte: Hvordan sjekke på tnresults.nic.i

Kinas sentralbank vil opprettholde nøytral pengepolitikk og holde likviditet og kreditt veksten i stor grad stødig mens du holder yuan valuta i utgangspunktet stabil, det sa på fredag. Sentralbanken er overraskende kutt i reserve krav forholdstall (RRR) på April 17 og økende frykt for en handel krig med Usa har viftet markedets forventninger av løsere politikk å støtte økonomien. People ‘ s Bank of China vil avverge systemisk risiko og bruker flere pengepolitikken verktøy for å sikre finansiell stabilitet i verdens nest største økonomi, det sa i sin første kvartal pengepolitikken implementering rapporten.

Sentralbanken vil finne en balanse mellom å stabilisere den økonomiske veksten, og presser strukturelle endringer og forebygge risiko, er det sagt.

“På den ene siden, er det nødvendig å styre likviditeten skala for å hjelpe kunne nedbetale gjelden og forhindre finansiell risiko. På den annen side, er det nødvendig å gjennomføre omfattende vurdere endringer i makroøkonomiske miljøet og styrke politisk koordinering,” the central bank said.

Kinas samlede gjeld nivå rose på 2,7 prosentpoeng i 2017 til 250.3 prosent av brutto nasjonalprodukt på grunn av påvirkning fra Kina er på tilbudssiden reformer, forbedre økonomien og bedriftens overskudd, bank sa.

Konsernets gjeldsgrad falt med 0,7 prosentpoeng fra året før til 159 prosent av BNP – den første nedgangen siden 2011, mens husholdningenes gjeldsgrad klatret 4 prosentpoeng til 55.1 prosent av BNP, er det sagt.

Sentralbanken planlegger også å omfatte omsettelige sertifikater innskudd (NCDs) utstedt av finansinstitusjoner med eiendeler på mindre enn 500 milliarder yuan ($79 milliarder kroner) i sin kvartalsvise macro-prudential vurdering (MPA) fra første kvartal i 2019.

Sentralbanken bekreftet at det vil holde yuan i utgangspunktet stabil samtidig øke valuta er to-veis svingninger og dypere markedsbasert valuta reformer.

Vektet gjennomsnittlig utlånsrente for ikke-finansielle bedrifter, en indikator som gjenspeiler bedriftens finansiering kostnader, rose 22 grunnlag poeng i første kvartal til 5.96 prosent, etter en 2 basispunkter dråpe i forrige kvartal. ($1 = 6.3302 Kinesiske yuan renminbi)

For alle de nyeste Verdens Nyheter, last ned Indian Express App