Kathua voldtekt sak: BJP leder rop konspirasjon mot folk i Jammu

0
55

BJP MLA og tidligere Jammu og Kashmir skog statsråd Choudhary Lal Singh-postadresser en pressekonferanse i Jammu på mandag. (PTI Bildet)

Top News

  • IPL 2018 Live Score MI vs KXIP: MI vs KXIP Spådd å Spille 11

  • Tamil Nadu 12. resultater 2018 LIVE Oppdateringer: Sjekk Pluss to resultater på tnresults.nic.i

  • India vær LIVE OPPDATERINGER: Støv storm i hovedstaden hevder ett liv, flere skadd

Senior BJP leder Lal Singh sa mandag at det var en “konspirasjon” for å sverte folk i Jammu over den grusomme voldtekt og drap av en åtte år gammel jente i Kathua, og understreket behovet for en CBI sonde inn i det. Singh, som trakk seg fra Jammu og Kashmir ministerråd etter frierføtter kontrovers ved å delta i et rally i støtte av de tiltalte i saken, spurte staten og “Kashmir-sentriske folk” om sine innvendinger til en CBI sonde.

“Jeg vil be dem mot CBI probe om de tror CBI er en Pakistan byrå,” sa han.

“Skam på de som ble kalt Dogras av Jammu som pro-voldtektsforbrytere. De vil bli eksponert. Oppfatningen er opprettet av nasjonale media, og noen av Kashmir-sentriske folk som Dogras er pro-voldtektsforbrytere var en konspirasjon mot Jammu og dens Dogras å ærekrenke og svekke dem,” Singh fortalte journalister her.

Singh, som har organisert over 30 rally i Kathua, Samba, Jammu, Udhampur, og Reasi distriktet siden han trakk seg som statsråd forrige måned, sa: “Vi vil tvinge regjeringen til å gjennomføre en CBI sonde. CBI sonden vil gjenopprette respekt av Dogras og gi rettferdighet til offeret jente.” “Vi vil CBI sonden, og det vil ikke stoppe før CBI probe er bestilt,” sa han.

Den BJP leder sa at Dogras ville ta ut en “Swabhiman Rally’ på Mai 20 i Hiranagar belte i distriktet “for å gjenopprette respekt og verdighet Dogras”. Jenta, som tilhører en nomadiske samfunn, ble bortført, ble voldtatt og myrdet i januar dette året. Saken utløste en landsomfattende voldshandling.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App