JEE Avansert 2018: IIT Kanpur utgivelser innrømme kort på jeeadv.ac.i, last ned nå

0
70

JEE Avansert 2018 innrømme kort er tilgjengelig for nedlasting på jeeadv.ac.i

Relaterte Nyheter

  • JEE Viktigste 2018: å Bryte myter om IITs

  • JEE Viktigste 2018 topper Suraj Krishan griper EAMCET AIR 1

  • JEE Avansert 2018 registreringen starter, sjekk hvordan du søker på jeeadv.ac.i

JEE Avansert 2018: IIT Kanpur har utgitt innrømme kort av Felles Inngang Eksamen (JEE) Avansert på jeeadv.ac.i. CBSE 30. April erklærte resultatene av JEE Viktigste og om 2.3 lakh studenter kvalifisert til eksamen. I en første, JEE Avansert 2018 vil bli gjennomført i pc-basert test-modus, og vil bli avholdt på søndag, 20. Mai. Papir 1 vil bli gjennomført fra 9 am til 12 pm og Papir 2 vil bli utført fra 2 pm til 5 pm. De som kvalifiserer seg JEE Avansert vil få opptak på bachelor -, integrert master og to studieprogram (oppføring på 10+2 nivå) i IITs og Eggene.

JEE Avansert 2018 innrømme kort: Hvordan laste ned

Trinn 1: Gå til den offisielle nettsiden nevnt ovenfor
Trinn 2: På hjemmesiden, klikk på ‘Innrømme kort” lenke
Trinn 3: skriv Inn søknad telefonnummer, mobilnummer og passord
Trinn 4: Klikk på send-knappen
Trinn 5: innrømme kort vil vises på skjermen.
Trinn 6: Last ned og ta en print ut og ta med til eksamen

For Indiske sentre: GE, OBC-NCL kandidater vil ha til å sende inn et krav utkast/bankens sjekk av Rs 3100, og, SC, ST, PwD og kvinnelige kandidater skal ha til å sende inn et krav utkast/bankens sjekk av Rs 1800 på eksamen sentrum. Tilsvarende utenlandske kandidater fra SAARC land blir nødt til å levere etterspørsel utkast/bankens sjekk på $210 og fra ikke-SAARC land blir nødt til å levere etterspørsel utkast til $350.

For utenlandske sentre: Alle kandidater fra SAARC land blir nødt til å levere etterspørsel utkast/bankens sjekk på $210 og alle kandidater fra ikke-SAARC land blir nødt til å levere etterspørsel utkast/bankens sjekk på $350 på eksamen sentrum avsatt til dem på den dag av eksamen.

Kladd/banker reisesjekker bør være i favør av “Organisering Formann JEE (Avansert)” betales ved Kanpur. INGEN PERSONLIGE Sjekker, vil ikke bli godtatt. INGEN ANDRE dokumenter må være innsendt av slike kandidater på den dag av eksamen. Disse FORELØPIGE delvis registrerte kandidater vil motta kommunikasjon fra Organisering av Institutt for opplasting av alle nødvendige dokumenter etter eksamen, men før 5. juni 2018.

Kladd/banker reisesjekker bør være i favør av “Organisering Formann JEE (Avansert)” betales ved Kanpur. IIT Kanpur vil ikke akseptere personlige sjekker og andre dokument.

For alle de nyeste Utdanning Nyheter, last ned Indian Express App

© DVS. Online Media Services Pvt Ltd