ISCE, ISC resultater 2018: I sjeldne føtter, to jenter på samme skole score LUFTEN andre og tredje rang

0
52

Resultatene av eksamen ble erklært på mandag. (Express Bildet)

I en sjelden begivenhet, to jenter fra samme skole har brakt laurbær til byen Jalandhar ved å score andre og tredje Alle-India rang (LUFT) i ICSE Immatrikuleringen Undersøkelse, hvis resultater ble erklært på mandag. Begge har hatt forventet høy verdi, men det var en drøm for både av dem ved å få ADGANG til andre og tredje nivå. Begge jentene har studert i den samme delen av St. Joseph ‘ s Convent skole (for jenter).

Etter at resultatene ble erklært, både ga kreditt til sine lærere, samt foreldre som ikke legger noe press på dem til å score høye karakterer. Jasmine Chahal, som stod for det andre, scoret den 99,2%. Hennes far er en politimann mens hennes mor er på en skole som lærer.

Les: ICSE, ISC resultater 2018 erklærte: 64 studenter får mer enn 99 prosent

Snakker til Indian Express, hun tilskrives hennes suksess til henne teahcers og foreldre. Hun sa selvstudium og konsekvent tilnærming hjalp henne med å få tak over fag, samtidig som du legger til at hun tok undervisning i Matematikk. Hun sa at hennes mål i livet vil bli fjernet når hun fjerner henne 10+2 eksamener.

Les: ICSE, ISC resultat 2018 erklært, ICSE passere prosent på 98.51, ISC på 96.21

Abheya, som scoret 99% og fikk tredje rang, er datter av Naveen Arora, som kjører en finansinstitusjon er lån franchise. Hennes mor, Devika Arora, er hjemmeværende. Hun scoret et perfekt 100 i Matematikk, informatikk og Vitenskap, 99 i samfunnsfag, 96 i engelsk og 95 i Punjabi. Hun sa at hennes oppmerksomhet i klassen og disiplinert studien var nøkkelen bak henne ytelse. Hun sa at hennes foreldre har alltid vært støttende i sine studier. Abheya har sluttet seg 10+1 i Handel stream og håper på å bli enten en Statsautorisert Revisor eller fjerne UPSC (Civil Services).

For alle de nyeste Utdanning Nyheter, last ned Indian Express App