I vest-Bengal, panchayat meningsmålinger: Boder i sør-24 Paraganas angivelig tatt av TMC-aktivister; demonstranter blokkerer veier

0
50

Medlemmer av JJPOBC protesterer på veien som skiller Uttar Ghazipur fra Machibhanga (Express bilde av Shubham Dutta)

Relaterte Nyheter

  • I vest-Bengal, panchayat meningsmålinger: SEK ordrer, re-polling på 568 boder

  • I vest-Bengal, panchayat valget vold et mord av demokrati: PM Modi

  • Panchayat meningsmålinger: 14 drept, mange skadde som vold steiner Bengal

Selv som stemmer for Vest-Bengal, er Panchayat meningsmålinger åpnet på 7 am denne morgenen, problemer begynte nesten umiddelbart i Bhangar II-blokken i sør-24 Paraganas med sammenstøt mellom medlemmer av Jomi Jibika Poribesh O Bastutantra Andolan Komité (JJPOBC) og TMC-arbeidere. Rundt 13 personer, inkludert en offisiell, ble skadet i sammenstøtet.

Uttar Ghazipur boder 100 og 102 ligger i området Prathmik Vidyalaya (primary school) angivelig ble tatt i løpet av formiddagen sammenstøt. Bodene faller inn under Arabul Islam ‘s sønn Hakibul Islam’ s seat. Ifølge et øyenvitne, to grupper – en som hører til JJPOBC og andre, TMC strongman Arabul Islam er menn møtt av hverandre bare siste 7 am og begynte pelting steiner på hverandre. Standen ble senere tatt til fange av TMC, påståtte medlemmer av JJPOBC.

“Vi er patruljering med krefter. Vi har anholdt et par folk. Situasjonen er under kontroll, slik at velgerne kan fortsette å stemme og har ingenting å frykte,” sa Ekstra SP Baruipur Sandeep Mondal. Politiet, derimot, blokkerte alle veier til Uttar Ghazipur.

Den JJPOBC også blokkert alle tilnærming veier for å Machibhanga, Natunhati og Ghazipur. “Vi har gjort dette, slik at TMC goons kan ikke komme inn i vårt område, fordi de har vært inn og angripe oss,” sa en komité medlem som hadde vært vokter en inngang.

Følg West Bengal panchayat meningsmålinger LIVE-OPPDATERINGER

Politiet blokkerer veien til Ghazipur der bodene har angivelig blitt fanget (Express bilde av Shubham Dutta)

LES | til Å sikre at det er en konkurranse i dag, og Motstanden gjør det TMC vs resten

I mellomtiden, den JJPOBC har hevdet at tre av sine medlemmer, inkludert en av sine ni kandidater – Imtiazul Khan (20) har blitt “kidnappet av Arabul menn i morges.”

“Imtiazul har forsvunnet siden i morges. Hans far har opplyst til politiet, men det har ikke vært noen spor av ham så langt. To andre medlemmer Rabiul Mollah og Miraz Mollah har også forsvunnet. De hadde kommet til Natunhati Basaren i morgen i dag når vi har blitt fortalt at de har blitt plukket opp av Arabul er menn. Det eneste arbeidet som West Bengal politiet gjør er vokter boder slik at TMC kan ta dem til fange. En annen av våre komiteens medlemmer, Ahadali Mollah ble banket opp da han gikk til å stemme i morgen. Noen 20 odd TMC goons angrepet ham på standen. Han har påført alvorlige hodeskader, og har vært innlagt på RG Kar sykehus,”sa Hassan Mirza, talsperson JJPOBC.

Imtiazul eldre bror, Mofizul Khan (26), var en av de to som døde i voldelige protester på 17 januar 2017. Han angivelig døde i politiet å skyte. Mirza, sammen med dusinvis av andre landsbyboere står nå ved Natunhati som skiller Uttar Ghazipur fra Machibhanga – ghazipur er dominert av Arabul Islam, mens Machibhanga er kontrollert av JJPOBC.

Både TMC-og JJPOBC aktivister i gang pelting steiner på hverandre (Express bilde av Partha Paul)

Trøbbel første dukket opp i Bhangar når innbyggerne mellom 16 landsbyer protesterte mot opprettelsen av et kraftverk av PGCIL. Det har vært to dødsfall i voldelige opphisselse av januar når landsbyboerne sammenstøt med politiet. De to ofrene angivelig døde i politiet ild.

På fredag kveld, enda en 28 år gammel røreverk Hafizul Mollah ikke etter å ha blitt skutt i ansiktet, angivelig av Tmc-menn, under sammenstøt mellom Tmc-og landsbyboere. Landsbyboerne var å gjennomføre en kampanje rally for sine kandidater på den tiden. Mens JJPOBC ble felt 19 kandidater til Panchayat meningsmålinger, de var ikke i stand til å gjøre det på grunn av “Tmc-angrep og brutalitet”. De endelig hatt ni kandidater etter intervensjonen av Calcutta High court. Staten election commission godtok alle disse nominasjoner på WhatsApp.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App

© DVS. Online Media Services Pvt Ltd