BJP vil fremstå som sterk i 2019 Lok Hus valg enn 2014, sier Amit Shah

0
66

BJP chief Amit Shah på møtet på mandag. (Twitter/@AmitShah)

Relaterte Nyheter

  • Karnataka valgresultatet 2018 data crunch: Kongressen pluss JD(S) kan bety bare 6 Lok Hus sitteplasser for BJP

  • Karnataka montering valgresultatet 2018: Tallene gi BJP stort løft i forkant av 2019 LS avstemninger

  • Karnataka resultater 2018: PM Modi, Amit Shah takke folk i Karnataka, ‘karyakartas’

Å hevde at BJP vil bryte “myte” at det ikke kan gå tilbake til makten i sentrum, president Amit Shah sa mandag at partiet vil komme sterkere i 2019 meningsmålinger i forhold til siste stortingsvalg. På et møte i partens nasjonale office-bærere, state presidenter og andre sentrale ledere fra usa, Shah sette tonen for neste parlamentsvalg og beskrevet den foreslåtte allianse av opposisjonspartiene mot BJP som et spørsmål om lykke, og sier at det understreket hans parti styrke.

Partiet talspersoner Sudhanshu Trivedi og Shahnawaz Hussain informert journalister på Shah ‘ s tale, som Hussain er beskrevet som den klingende av bugle for Lok Hus meningsmålinger, en dag før kunngjøringen av avgjørende Karnataka montering valgresultatet.

Shah sa at hans parti hadde allerede motbevist dem som har sagt sin massiv seier i 2014 målingen var et “lykketreff” ved å vinne 11 state assembly elections og nå hadde over 1800 MLAs og over 11 crore medlemmer. Han har også uttrykt tillit til at BJP vil løsne Karnataka fra Kongressen.

Midt påstander fra opposisjonspartiene om at BJP kan finne på å gå tøft i 2019, hvis de forener seg, sa han i en atmosfære som er opprettet før hver meningsmåling for å tone ned hans parti sjanser, og noen folk se deretter for alle slags grunner til å bagatellisere sin seier.

Foruten Statsminister Narendra Modi ‘s popularitet og organisatorisk styrke av BJP hadde også spilt en viktig rolle i sin suksess, sier han, og legger til at Kongressen’ fall var et resultat av sin arroganse av makt og forsømmelse av sin organisasjon, som ble ødelagt gjennom årene.

Med Modi regjeringen satt til å fullføre sin fjerde år denne måneden, Shah sa det hadde fungert dårlig, og partiet arbeidstakere kan ta stolthet i sin ytelse som de streber etter å reatin makt i 2019.

Å hevde at BJP har ikke dannet regjering bare for å være i makt, men å endre landet, han sa at det vil bygge et India så sterk at resten av verden vil se på det på en måte det beholds Usa, i henhold til Hussain.

“Det ble sagt om BJP at det kan danne regjering en gang, men kommer ikke tilbake til makten. Vi må bryte denne myten. Da vil vi vinne valget i 2019, så vil vi bevise at vi vet hvordan form, kjøre og gå tilbake til regjeringen,” sa han.

Shah kan ha i tankene hans skjebne første BJP-led NDA regjeringen, som hadde mistet i 2004 Lok Hus poll til tross for å bli sett på som favoritter til å gå tilbake til makten før valget.

Politiske eksperter har vært å se på hans parti stige med nysgjerrighet, elite delen av samfunnet med overraskelse mens konkurrentene er fascinert, sier han, og legger til at BJP arbeidstakere er full av selvtillit stolthet, men deres tilfredshet bør ikke gi måte å slappe av. “BJP president har på en måte hørtes lyden for 2019 valg. Vi vil vinne Karnataka meningsmålinger i morgen, og må forberede seg fra dag til 2019 meningsmåling,” Hussain har sagt.

Partiet vil ikke være fornøyde før det danner myndigheter i stater som Odisha, West Bengal, Kerala, Telangana og Andhra Pradesh, sa han.

I møte, Shah tok også et lager av organisatoriske arbeid og ulike mål partiet hadde satt sine statlige enheter og Parlamentsmedlemmer og MLAs. Han har også uttrykt sin angst ved tap av liv på grunn av ugunstig vær i ulike deler av landet og spurte partiets lokale enheter for å hjelpe mennesker i nød.

Trivedi sa Shah tok også tilbakemelding fra ledere om ulike programmer partiet hadde organisert under sin siste “gram swaraj” – kampanje og søkte også forslag fra dem på å feire den fjerde jubileum av Modi regjeringen.

Partiet også fordømte vold i løpet av panchayat meningsmålinger i Vest-Bengal, og hit ut på Trinamool Kongressen regjeringen.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App