AP LAWCET resultat 2018 släppt på sche.ap.gov.i

0
46

AP LAWCET resultat 2018: De undersökningar som hölls den 19 April för antagning till LL.B/ LL.M-program på olika lag forskningsinstitut i delstaten Andhra Pradesh.

Översta News

  • IPL 2018 Live Betyg MI vs KXIP på Wankhede-Stadion: MI vs KXIP Förutspådde att Spela 11

  • TN + 2 resultat 2018 LIVE Uppdateringar: HSC plus två resultaten som släpptes på tnresults.nic.i, in passera procent

  • Indien väder LIVE UPPDATERINGAR: Damm storm i inkomst påståenden ett liv, flera skadade

AP LAWCET resultat 2018: resultatet av Andhra Pradesh (AP) Lag som är Gemensam Ingång Test (LAWCET) har släppts av AP Statliga Rådet för Högre Utbildning (SCHE). Alla de kandidater som hade dykt upp för samma kan kontrollera sina respektive resultat på den officiella hemsidan — sche.ap.gov.i. De undersökningar som hölls den 19 April för antagning till LL.B/ LL.M-program på olika lag forskningsinstitut i delstaten Andhra Pradesh. Den rankas som erhållits i APLAWCET 2018 är giltiga till antagningen i tre år och fem år lag program som ges på högskolor i Andhra Pradesh bara för 2018-2019 akademiska session.

Tidigare, svaret nycklar för undersökningar släpptes den 23 April. Den LAWCET papper var uppdelad i tre delar. Del 1 var för Allmänna Kunskaper och Psykisk Förmåga, del 2 för Aktuella Frågor och del 3 för Aptitude för Studier av Lag. Delarna 1 och 2 hade en weightage 30 märken medan del 3 hade en weightage på 60 betyg.

AP LAWCET resultat 2018: Hur kontrollera

Steg 1: Logga in på den officiella hemsidan nämns ovan

Steg 2: Klicka på fliken för ‘AP LAWCET till 2018

Steg 3: Klicka på “Visa Resultat”

Steg 4: I fält, ange ditt registreringsnummer och LAWCET hallticket antalet

Steg 5: Klicka på “Visa Resultat”

Steg 6: Ditt resultat kommer att visas på skärmen

Steg 7: Ladda ner samma och ta med en utskrift för framtida referens

AP LAWCET PGLCET

De undersökningar som utfördes väljer eleverna för inträde i 3 och 5 år LLB kurser och forskarutbildning LLM lag kurser i olika erkända institutioner i staten. Den LAWCET papper var uppdelad i tre delar. Del 1 var för Allmänna Kunskaper och Psykisk Förmåga, del 2 för Aktuella Frågor och del 3 för Aptitude för Studier av Lag. Delarna 1 och 2 hade en weightage 30 märken medan del 3 hade en weightage på 60 betyg.

För alla de senaste Utbildning Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App

© DVS Online Media Services Pvt Ltd