ICSE ISC resultat 2018: När och där för att kolla

0
156

ICSE ISC resultat 2018: eleverna kan kontrollera resultaten via den officiella hemsidan, cisce.org den 14 Maj vid 3 pm

ICSE ISC resultat 2018: resultaten i Klass 10 (ICSE), Klass 12 (ISC) undersökningar har försatts i idag, den 14 Maj. De elever som hade dykt upp för de undersökningar kan kontrollera resultatet genom den officiella hemsidan, cisce.org. Resultaten kommer att göras tillgängliga via KARRIÄRER portal, rådets webbplats och genom SMSes,” sade CISEC Verkställande direktör och Sekreterare Gerry Arathoon. Den sökande kan använda resultaten via SMS också. De måste typ ICSE eller ISC följt av deras sju-siffrig unikt ID-kod och skicka meddelandet till 09248082883.

Läs | ICSE, ISC Resultat 2018 Datum och Tid: Resultat på cisce.org

Detta år, CISCE har minskat passera procent. Nu, en student kommer att kräva 33 i stället för 35 procent för att passera ICSE tentor och 35 i stället för 40 procent för ISC tentor. “Bland många rekommendationer av Inter-Styrelsens Arbetsgrupp (IBWG), och det föreslogs att samtliga styrelser i landet ska ha samma pass märken kriterier”, säger Gerry Arathoon, verkställande direktör och sekreterare i CISCE i en officiell kommuniceras till alla stats-och anslutna skolor i November. Den ICSE undersökningar som hölls mellan den 26 februari och Mars 28, och ISC undersökningar mellan den 7 februari och den 2 April 2018.

ICSE ISC resultat 2018: När och där för att kolla

Eleverna kan kontrollera resultaten via den officiella hemsidan, cisce.org idag.

Förra året, 96.47 procent studenter rensat Klass 12 undersökningar, medan 98.53 procent studenter gått klass X. Kolkata Flicka Ananya Maity har vuxit fram som Klass 12 all India topper med 99,5 procent. Pune Muskan Abdulla Pathan och Bengaluru är Ashwin Rao har gemensamt toppade klass X-tentor med 99,4 procent vardera.

I Klass 10 granskning, passera procent av flickor är 99.03 procent och av pojkarna står på 98.13 procent. Totalt 1,75,299 studenter från 2,106 skolor hade dykt upp för klassen X-undersökning som genomfördes i 57 skrivet ämnen varav 22 Indiska språk, 9 främmande språk och en klassisk språk. Den andra placering i klass X-tentor har gemensamt delas av Mumbais Farzan Hoshi Bharucha och Pargana är Debasree Pal med 99.2 procent, medan den tredje rang var säckar av Keralas Meenakshi S och Pune Raghav Singhal, med 99 procent märken.

För alla de senaste Utbildning Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App

© DVS Online Media Services Pvt Ltd