Donald Trump säger att Kongressen bör få spendera räkningar gjort innan paus

0
55

USA: s President Donald Trump. (AP Photo/Evan Vucci)

Relaterade Nyheter

  • Raja Mandala: Usa: s nya powerplay i Teheran

  • USA öppnar ambassaden i Jerusalem som sammandrabbningar mellan Israel polisen och Palestinier lämna 37 döda

  • OSS löften att ge säkerhet försäkra att nordkoreas Kim Jong-un: Mike Pompeo

President Donald Trump är uppmanade Senaten att få sitt arbete gjort på finansiering innan augusti sönder “eller INTE GÅ HEM.” Vd twittrade lördag som “Muren och Gränsen Säkerheten bör ingå.” Han sade också att han är “väntar på godkännande av nästan 300 nomineringar, värsta i historien.”

Trump skyllde Demokrater för att “göra allt som är möjligt för att hindra.” Vd: s verka för snabba insatser för att spendera åtgärder och nomineringar, följd av en nyligen ett brev från en grupp av Senatens Republikaner att trycka på Senatens majoritetsledare Mitch McConnell att avbryta augusti fördjupning senare i år. Det arbetet leddes av den Äldre David Perdue av Georgien.

Senatens Republikaner sade att spendera mer tid på sitt pågående arbete är särskilt kritiska när Kongressen är inför vad de kallar “historisk hinder” av Demokrater.

För alla de senaste Nyheterna, ladda ner Indiska Snabb App