De nominale kosten in rekening gebracht voor water, toiletten om te voorkomen dat hun misbruik: Delhi Metro naar High Court’

0
45

Delhi metro in zijn verklaring heeft gezegd dat het heeft ingesteld water Automaten op de stations die water aan te bieden tegen een toeslag van Rs twee per glas. (Express foto door Cheena Kapoor)

Gerelateerd Nieuws

  • De mens beweegt Delhi High Court op zoek naar ‘vrouw’, de vrouw ontkent huwelijk

  • Waarom zetten parken te parkeerplaatsen: Delhi High Court

  • Sharad Yadav faction: niet gebruiken JD(U) een symbool, naam tot en met de uiteindelijke beslissing van de rechtbank

De Delhi Metro verteld heeft de high court in New Delhi dat een nominale vergoeding wordt aangerekend voor drinkwater en toiletten op de stations te voorkomen dat misbruik van deze voorzieningen.

De Delhi Metro Rail Corporation (DMRC), echter ook gezegd dat iemand die niet in staat is tot het betalen van de kosten zal worden verstrekt drinken van water of het gebruik van de toiletten vrij van kosten als ze in de benadering van het personeel op de stations. De inzendingen van de DMRC werden gemaakt in een verklaring ingediend voor een college van rechters S Ravindra Bhat en Een K Chawla is het horen van een advocaat hoger beroep tegen een enkele rechter om dat woon-werkverkeer op de metro heeft geen recht op vrij drinkwater.

De interne rechter had gezegd dat een persoon heeft een recht op drinkwater, maar niet gratis. De bestelling was gekomen op een pleidooi van advocaat-Kush Kalra die hadden getracht een routebeschrijving naar het DMRC om gratis drinkwater en toiletten op de stations. In zijn pleidooi, ingediend door de advocaat van de Kush Sharma, de Kalra ook beweerd dat er te weinig vuilnisbakken in verschillende metrostations. Het weerleggen van de argumenten van de verzoeker, de metro in zijn verklaring heeft gezegd dat het heeft ingesteld water Automaten op de stations die water aan te bieden tegen een toeslag van Rs twee per glas.

Daarnaast zijn er kiosken en winkels die verkopen van drinkwater, het heeft gezegd en voegde eraan toe dat de pendelaars zijn vrij om hun eigen drinkwater. Hij zei ook dat het op transparante vuilnisbakken in de stations. Het DMRC in zijn beëdigde verklaring heeft verder gezegd dat de stations niet kan worden gelijkgesteld met luchthavens als pendelaars verblijf in een station voor ongeveer vijf minuten, terwijl ze moeten wachten voor de uren op luchthavens. De verklaring werd ingediend in reactie op de aan het hof query op de laatste dag van de hoorzitting over de DMRC ‘ s beleid om geen gratis drinkwater aan de passagiers.

De bank op de laatste dag had getrokken de Delhi Metro voor het niet verstrekken van gratis drinkwater of sanitaire voorzieningen voor pendelaars in de stations, met de vraag of het verloren heeft, “een gevoel van menselijke problemen”.

“Ga je overal in de wereld, er zijn toiletten in de metrostations. In Londen, het volume van het verkeer is niet zo veel als wij hebben. Toon ons de gegevens en de redenen voor het niet verstrekken van deze voorzieningen. U heeft dit beleid in de plaats voor de laatste 14 jaar,” de bank had gezegd.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App