Kashmiri ungdomarna äktenskap funktion som dödades i den Pakistanska bränning

0
62

Den Indiska Armén hämnades på ett effektivt sätt, en polis sade.

Relaterade Nyheter

  • Pakistan återhämta sig efter Irlands tidigt insteg i debuten Test

  • Kapare anklagas för att föra krig mot Indien flytta Delhi HC, söka kväsandet av avgift

  • Poonch: 20-åringen dödades i Pakistan bränning längs LoC

En 20-årig Kashmiri ungdomar dödades i Poonch distriktet i Jammu-Kashmir efter en kula som avfyrats av Pakistanska trupper slog honom under ett äktenskap funktion i Malti området. Offret har identifierats som Mohammad Ikhlaq, son till Mohammad Sadiq av byn Kalman. Han drabbats av allvarliga skador och dog på plats, en polis berättade PTI.

Det var små armar bränning av Pakistanska trupper längs Kontrollinjen i distriktets Gulpur-Bagyal Dhara bälte, sade han. Den Pakistanska Armén inledde bränning på runt 12:30 am på Indiska Armén inlägg i Baghal Dhara, tillade han.

Källor sade att panik spred sig bland byborna när den Indiska trupper slog tillbaka. Byborna i detta område fortsätta att leva i konstant rädsla för att bli attackerade fångas i korselden. Detta var dock inte första gången som Pakistan har riktat sig till de civila som bor längs gränserna. För några månader sedan, Rajouri stadsdelsförvaltning hade att trycka in service bulletproof mobil bunkrar för att rädda elever från en skola under skjuter från andra sidan gränsen.

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App

© DVS Online Media Services Pvt Ltd