Kashmiri jeugd het bijwonen van het huwelijk functie gedood in de Pakistaanse vuren

0
44

Het Indiase Leger wraak effectief, een politie-officier zei.

Gerelateerd Nieuws

  • Pakistan herstellen, na Ierland, het begin van de aanslag in debuut Test

  • Kapers beschuldigd van het voeren van oorlog tegen India verplaatsen Delhi HC, zoeken vernietiging van betaling

  • Poonch: 20-jaar-oude in Pakistan gedood vuren langs LoC

Een 20-jarige Kashmiri jeugd werd gedood in Poonch district van Jammu-Kashmir na een kogel afgevuurd door de Pakistaanse troepen sloeg hem tijdens een huwelijk functie in Malti gebied. Het slachtoffer werd geïdentificeerd als Mohammed Ikhlaq, zoon van Mohammed Sadiq van dorp Kalman. Hij had ernstige verwondingen op en overleed ter plaatse, een politieagent vertelde PTI.

Er was een kleine wapens afvuren door de Pakistaanse troepen langs de LoC in de wijk Gulpur-Bagyal Dhara riem, zei hij. Het pakistaanse Leger gestart afvuren in ongeveer 12:30 uur op Indische Leger berichten in Baghal Dhara, voegde hij eraan toe.

Bronnen zei dat de paniek verspreiden onder dorpsbewoners bij de Indiase troepen wraak. De bewoners van dit gebied verder te leven in een constante angst te worden aangevallen gevangen in het kruisvuur. Echter, dit was niet de eerste keer dat Pakistan heeft zich gericht op burgers wonen langs de randen. Een paar maanden geleden, Rajouri districtsbestuur had te druk in dienst kogelvrij mobiele bunkers te redden van de leerlingen van een school, tijdens het afvuren van over de grens.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd