Tijden lijst: IIT-Bombay gelederen 26 onder varsities in de BRICS-landen, opkomende landen

0
48

De première technology institute verzekerd van de 44e rang van universiteiten in Azië. (IIT-Bombay gebouw/Express Archief)

HET INDIAN Institute of Technology Madras, is de 26ste beste universiteit bij de universiteiten in de BRIC-regio en de opkomende economieën, volgens de Times Higher Education (THE) ranking uitgebracht donderdag. De première technology institute verzekerd van de 44e rang van universiteiten in Azië.

Onder de universiteiten in de landen die door de FTSE als “geavanceerde opkomende”, “secundaire opkomende” of de “grens”, IIT-B gerangschikt 26e op de lijst met behoud van zijn laatste jaar in de rangschikking. In India, het instituut alleen op de tweede plaats na het Institute of Science in Bangalore, dat is de 13e beste instituut in de opkomende economieën.

Onder de belangrijkste statistieken gemeten door de Times Higher Education, een wereldwijde data-provider en een analytics-organisatie dat de maatregelen die de kwaliteit van het hoger onderwijs, was de constatering dat het instituut heeft een slechte verhouding tussen mannen en vrouwen. Voor elke 83 mannelijke studenten en docenten op de campus, er zijn slechts 17 vrouwen. Bovendien, voor elke 18 studenten van het instituut heeft slechts één leraar. De release ook naar voren dat slechts 1 procent van het instituut van de studentenpopulatie komt uit andere landen.

De ranglijst uitgebracht door DE is gebruik gemaakt van een benchmark door verschillende universiteiten en IIT-B vergaat het slecht in de World University Rankings. Het instituut maakt een verschijning in de 351-400 plaat in de World University Rankings.

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App