AP POLYCET resultaten 2018 verklaard: Hoe te controleren op rtgs.ap.gov.in

0
63

AP POLYCET 2018 resultaten zijn beschikbaar op rtgs.ap.gov.in

AP POLYCET resultaten 2018: De Andhra Pradesh Raad van bestuur van het Technisch Onderwijs en vorming heeft de resultaten voor het Hbo Gemeenschappelijke Entree Test (PolyCET) op rtgs.ap.gov.in en manabadi.com. Volgens de lokale media, de resultaten werden vrijgegeven door de HRD Minister en de algemene pass percentage is 80.19. Bijna 1.29 lakh kandidaten verscheen voor het onderzoek kunnen de resultaten van de officiële website.

Het onderzoek werd uitgevoerd op 27 April voor het selecteren van studenten voor opleidingen in de techniek, niet-engineering en technologie programma ‘ s aangeboden aan de polytechnische hogescholen in de staat. Bijna 75,971 zitplaatsen beschikbaar zijn in de universiteiten in Andhra Pradesh.

AP POLYCET resultaten van 2018: Hoe controleren

Stap 1 – Ga naar de officiële website voor de examens (polycetap.nic.in).

Stap 2 – Klik op de koppeling voor AP POLYCET 2018 resultaten.

Stap 3 – Vul de gegevens in in de daarvoor bestemde velden en verstuur de gegevens.

Stap 4 – het Downloaden van de resultaten blad en een afdruk van hetzelfde voor verdere verwijzing.

De Afdeling van het Technisch Onderwijs, de Overheid van Telangana hadden uitgebracht het resultaat van TS Polytechnische Gemeenschappelijke Entree Test (POLYCET) in Mei 2018.

Het examen werd uitgevoerd voor twee uur en bevat 120 Multiple Choice Vragen (MCQs) op basis van de klasse 10 staat van Bestuur van het Secundair Onderwijs (BSE) syllabus voor Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde. Er waren 60 vragen voor Natuurkunde en 30 vragen elk voor de Scheikunde en Wiskunde.

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd