Fitbit Versa gelanceerd in India, met focus op de vrouwelijke gezondheid bijhouden; prijs begint Rs 19,999

0
44

De standaard editie van de Fitbit Versa is geprijsd op Rs 19,999 en de Special Edition heeft een prijskaartje van Rs 21,999.

Gerelateerd Nieuws

  • Vijf Slijtage OS 2.0 smartwatches beschikbaar in India die compatibel zijn met Google Assistent

  • Skagen Falster review: Smart zonder luid

  • Google, Fitbit samenwerking zal verbeteren van digitale gezondheid en de zorg voor de patiënt

Fitbit kondigde vandaag de lancering van haar nieuwste smartwatch, Versa, in India. De Fitbit Versa beschikbaar voor aankoop online en offline vanaf 13 Mei. De lijst van offline retailers bevat Vertrouwen Digitale, Croma en Helios onder anderen, terwijl het product beschikbaar zal zijn online exclusief via Amazon India. De standaard editie kost Rs 19,999 en de Special Edition heeft een prijskaartje van Rs 21,999.

De Fitbit Versa heeft een modern design, geavanceerde gezondheid en fitness mogelijkheden, batterij levensduur van meer dan vier dagen, en beweert de lichtste smartwatch van het bedrijf tot op heden. Aangedreven door Fitbit OS 2.0, de Versa is compatibel met alle belangrijke platform – Android, iOS en Windows. Het apparaat komt in meerdere riem kleuren en patronen in aanvulling op accessoires, variërend tussen Rs 2,499 en Rs 8,999.

Enkele van de nieuwe functies van het apparaat zijn Snelle Antwoorden, met behulp van die Android-gebruikers kunnen reageren op de berichten over de smartwatch zelf en maximaal vijf aangepaste antwoorden van 60 tekens of minder op messenger apps zoals WhatsApp, Facebook Messenger, etc. Een van de belangrijkste kenmerken van de Fitbit Versa is de vrouwelijke gezondheid bijhouden. De smartwatch in combinatie met de Fitbit app die het mogelijk maakt voor vrouwen om hun menstruele cyclus en symptomen, waardoor het makkelijker is om te beheren door te gaan met het apparaat steeds meer nauwkeurig als verzamelt meer fitness-gegevens.

Een Fitbit Versa toont standaard klok

Andere voorzieningen zijn een 24×7 PurePulse het meten van de hartslag, een gepersonaliseerde on-device training met Fitbit Coach, op 50 meter water weerstand waarmee je het apparaat in het zwembad, automatische slaap stadia volgen en tips om u te helpen op koers te blijven om te voldoen aan uw fitness-doelen te bereiken. Ook krijgt u toegang tot de agenda, oproepen en sms-berichten van uw smartphone, toegang tot meer dan 550 Fitbit Labs apps, instelbare klok gezichten, op het apparaat-de opslag van muziek (maximaal 300 nummers) met persoonlijke afspeellijsten. Het apparaat heeft 4GB aan opslag aan boord voor het bovenstaande.

Samen met de Versa, Fitbit ook gestart met een product voor kinderen genaamd Fitbit Ace. De filosofie achter het product is voor de kinderen om te leiden van een fittere levensstijl recht voor een vroege leeftijd. De douche-proof writstband tracks stappen en actief minuten en geeft hetzelfde aan op OLED-display. Hij vraagt hen te krijgen en te beweeg na bepaalde tijdsintervallen, en moedigt hen aan om actief te blijven de hele dag. Het is ook een beloning voor de kinderen met een felicitatie van berichten en het behalen van badges voor de vergadering van hun fitness-doelen. Al hun activiteiten kunnen worden gevolgd door de kinderen en hun ouders, het Kind Bekijken en Ouder Bekijk respectievelijk in de Fitbit-app. De Fitbit Ace is geprijsd op Rs 7,990.

Voor de nieuwste Technologie, Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd