Drie AMERIKAANSE gevangenen bevrijd in Noord-Korea, op weg naar huis: Donald Trump

0
52

De noord-koreaanse leider Kim Jong-un en de AMERIKAANSE President Donald Trump.

Top Nieuws

  • IPL 2018 Live, RR vs CSK: Verwachte speelt 11 voor RR vs CSK voor Match 43 in Jaipur

  • Voormalige Maharashtra ATS chief Himanshu Roy doodt zichzelf

  • SC collegium unaniem akkoord in beginsel te herhalen Justitie Joseph naam

De AMERIKAANSE President Donald Trump zei op woensdag dat drie Amerikanen vastgehouden door Noord-Korea zijn op hun weg naar huis met Staatssecretaris Mike Pompeo. “Ik ben blij om u te informeren dat de Staatssecretaris Mike Pompeo is in de lucht en op zijn weg terug uit Noord-Korea met de 3 prachtige heren dat iedereen kijken dus uit naar een ontmoeting. Ze lijken in goede gezondheid,” Trump schreef in een bericht op Twitter.

Trump zei hij begroet Pompeo en de Amerikanen wanneer zij het land op Andrews Air Force Base buiten Washington op 2 uur EDT (0600 GMT) donderdag ochtend. “Heel spannend!”, schreef hij op Twitter. Het lot van de koreaans-Amerikanen Kim Hak-song, Tony Kim en Kim Dong-chul was geweest tussen een aantal heikele kwesties in de aanloop naar de eerste vergadering van de AMERIKAANSE en de Noord-koreaanse leiders.

Trump verzonden Pompeo naar Pyongyang bij de mannen thuis volgende AMERIKAANSE oproepen voor Kim om hen te bevrijden als een gebaar van goodwill en oprechtheid voor de VS-Noord-Korea vergadering, die naar verwachting in eind Mei of begin juni.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App