AMU V-C voldoet aan Rajnath Singh, zegt de studenten roer niet gekoppeld aan Jinnah portret rij

0
44

AMU Vice-Kanselier Tariq Mansoor

Aligarh Islamitische Universiteit Vice-Kanselier Tariq Mansoor op woensdag voldaan Thuis Minister Rajnath Singh in New Delhi over de Jinnah portret rij. De Vice-Kanselier, terwijl noemde het een “non-issue”, geciteerd door ANI als zeggen: “Jinnah’ s portret is hier (op de campus) sinds 1938. Jinnah ‘ s portret is op vele plaatsen waaronder Bombay HC en Sabarmati Ashram. Niemand maakte zich zorgen over de portretten tot nu toe, ik denk dat het een non-issue.”

“Studenten agitatie had geen betrekking op Jinnah portret rij, zij protesteerden tegen mensen die kwamen om AMU het verstoren van de vrede op 2 Mei. Gesproken met de chef-secretaris voor een justitieel onderzoek naar het incident,” de V-C toegevoegd.

Op dinsdag, de AMU-V-C had aangespoord studenten om hun studie te lijden als gevolg van de onrust in de varsity. In een open brief aan de studenten, drong hij er bij hen niet in de val van bepaalde krachten die gebogen zijn op het vernietigen van het beeld van onze alma mater en spelen met je toekomst”.

In zijn brief, Mansoor zei dat hij de pijn dat een negatief imago van de universiteit wordt doorgegeven via een aantal kanalen van de media, met behulp van de “halve waarheden”. “De AMU is het lijden een aanval uit verschillende hoeken en het is nog belangrijker om te reageren met rationaliteit en doordachte actie en niet beïnvloed worden door emoties,” zei hij.

De heersende spanning in de campus geleid tot het aanroepen uit een functie om leven te schenken lidmaatschap van de student union aan de voormalige vice president Hamid Ansari en het uitstellen van de examens, die nu begint op 12 Mei.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd