Vijf Ambedkar spots worden gratis bedevaart regeling: Shivraj Singh Chouhan

0
60

MP CM Shivraj Singh Chouhan

Top Nieuws

  • Haakjes: het verhogen van een kind, die leest,

  • Designer tips voor de ideale keuken

  • Kathua gangrape slachtoffer advocaat: ‘anti-Hindoe, ik kan het worden verkracht of vermoord

Madhya Pradesh Chief Minister Shivraj Singh Chouhan op zaterdag aangekondigd dat Panchteerth, vijf plaatsen die verbonden zijn met Dr Bhimrao Ambedkar, zal worden gedekt door de staat gratis bedevaart regeling. Mhow in Madhya Pradesh, waar hij geboren was, Delhi, waar hij blies zijn laatste, Nagpur (deeksha bhoomi) waar hij bekeerd tot het Boeddhisme, Mumbai (chaitya bhoomi) waar hij werd gecremeerd, en Londen, waar hij verbleef tijdens zijn studie in het Verenigd Koninkrijk, zijn vijf belangrijke plaatsen die verbonden zijn met Ambedkar.

In 2012 geïntroduceerd, Mukhyamantri Teerthdarshan Yojana in Madhya Pradesh staat senioren te reizen vrij van kosten aan religieuze plaatsen, zoals Badrinath, Kedarnath, Jagannath Puri, Rameshwaram, Ajmer Sharif, Kasha, Vaishno Devi en Velankani Kerk.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App