Pistol rettigheter talsmenn rally på state capitols over OSS

0
63

Joe Dobbins av Hartford, Maine, bærer en cut-out av en AR-10 taktisk rifle mens han deltok i en pistol rettigheter rally, lørdag, April 14, 2018, på Statens Hus i Augusta, Maine. Pistol rettigheter støttespillere samlet på tvers av Usa for å møte en siste bølgen av student-ledede protester mot våpenvold. (AP Photo/Robert F. Bukaty)

Relaterte Nyheter

  • Vermont Republikanske guvernør Phil Scott til å signere nye pistol restriksjoner

  • “Ikke mer”, eller vi stemme deg ut: studenter lede store AMERIKANSKE anti-pistol rally

  • South Carolinas hovedstad Columbia, og blir det første AMERIKANSKE byen for å forby pistol bump aksjer

Pistol rettigheter støttespillere _ mange bærer rifler og ammunisjon _ samlet på state capitols over OSS på lørdag for å presse tilbake mot arbeidet med å passere strengere gun-control lover at de frykter true deres konstitusjonelle rett til å bære våpen.

Fra Delaware til Wyoming, hundrevis samlet til fredelige protester å lytte til høyttalere som advarte om at alle restriksjoner på gun eier eller bruker etter hvert kunne føre til et forbud mot pistol eierskap, som er garantert under den Andre Endringen.

“Hvis du har en bygning, og du tar en murstein ut hver så ofte, etter en stund, du kommer ikke til å ha en bygning,” sa Westley Williams, som utførte en AR-15 rifle som han sluttet seg til ca 100 personer trosset kalde været i Cheyenne, Wyoming, for en pro-pistol-rettigheter rally i front av staten supreme court building.

Dave Gulya, en av arrangørene av et rally i Augusta, Maine, sa rundt 800 mennesker møtte opp på statehouse _ en pistol-fri sone _ å gjøre det punktet at “vi er lovlydige.”

Lørdag protester var planlagt i dusinvis av staten capitols mindre enn tre uker etter hundrevis av tusenvis marsjerte i Washington, New York og andre steder til å kreve tøffere pistol lover etter februar skolen skyting i Parkområder, Florida, som drepte 17. Arrangørene av de protester krevde et forbud mot overgrep våpen og høykapasitets-magasiner, og kalles for universell bakgrunnen sjekker på potensielle gun eiere.

Under en pro-pistol-rights gathering i Atlanta på lørdag, mer enn en fjerdedel av de estimerte 160 rally-goers båret våpen, samt flagg og skilt som sier “Don’ t Tread On Me” som de lyttet til høyttalere snakke om retten til å bære våpen. Noen mennesker iført “Svart Liv Saken”-T-skjorter møtte opp på rally og videoer, men ikke samhandle med rally-goers.

Demonstranter viste også opp i Boston; Indianapolis; Montpelier, Vermont; Albany, New York, Austin, Texas, Des Moines, Iowa, og andre byer.

Koalisjonen bak pistol rettigheter rally beskriver seg selv som en samling av patriotiske-baserte grupper som “kommer fra alle samfunnslag, inkludert Tre Prosent grupper og lokale militser.”

De Tre Prosent bevegelse løfter til å motstå noen regjering som krenker på den AMERIKANSKE Grunnloven. Navnet refererer til den tro at bare 3 prosent av kolonister steg opp for å kjempe den Britiske.

Slike grupper mangel følgende av mer mainstream Andre Endringen talsmenn som National Rifle Association.

En gruppe som kaller seg den Nasjonale Konstitusjonelle Koalisjon av Patriotiske Amerikanere spre ordet av rally på sosiale medier.

For alle de nyeste Verdens Nyheter, last ned Indian Express App