Niemand afstand kan nemen van quota, het is een recht, zegt Nitish Kumar

0
56

“Ik geloof in het samenbrengen van mensen, niet desintegrerende hen,” zei Nitish Kumar. (Express Foto door Prashant Nadkar/Bestand)

Top Nieuws

  • Haakjes: het verhogen van een kind, die leest,

  • Designer tips voor de ideale keuken

  • Kathua gangrape slachtoffer advocaat: ‘anti-Hindoe, ik kan het worden verkracht of vermoord

Bihar CM Minister Nitish Kumar op zaterdag zei dat niemand weg kan nemen reserveren want het is een recht. Hij zei dat zijn regering geen compromis met communalism, criminaliteit en corruptie; dat de macht zou kunnen komen en gaan, maar hij zou nooit een compromis met governance. “Ik geloof in het samenbrengen van mensen, niet desintegrerende hen,” zei Nitish, spreken als chief gast in een B R Ambedkar memorial functie georganiseerd door LJP.

Minister en LJP chief Ram Vilas Paswan zei de NDA van de overheid versterkt SC/ST Act. Ook hij durfde het RJD project rai jitan Ram Manjhi als de CM kandidaat in de volgende Vergadering van de verkiezingen. BJP-leider en Vice-CM CM Sushil Kumar Modi en RLSP chief Upendra Kushwaha aanwezig waren bij de functie.

“Niemand kan wegnemen reserveren want het is een recht… Wanneer de aarde wordt geconfronteerd met een storm, de politiek wordt ook geconfronteerd met een aantal van. Zulke dingen gaan… ik ben tegen corruptie, misdaad en communalism en ik kan geen compromis sluiten,” Nitish zei.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App