Commonwealth Games: Hæren idrettsutøvere fra ASI fortsette seiersrekke, veske syv medaljer

0
212

Havildar Gaurav Solanki vant Gull i mennenes boksing, 52 kg kategori, i Commonwealth Games i Australia.

Relaterte Nyheter

• CWG 2018: Alle som ikke glitter i Gold Coast, også-rans på Spill

• CWG 2018: Postkort fra Down Under i Gold Coast

• Se deres plass

Javelin thrower Naib Subedar Neeraj Chopra og bokser Havildar Gaurav Solanki, fra Pune-baserte Army Sports Institute (ASI), laget institutt stolte av clinching Gull for India i Commonwealth Games i Gold Coast i Australia på lørdag. Andre enn de to gull-medaljer på lørdag, ASI idrettsutøvere ha vunnet tre sølv og to bronse-medaljer på turneringen. Fem av de syv medaljer ble vunnet av boksere. En annen bokser, Vikas Krishnan, fra Gutter Idrett Selskap av ASI, også vant gull for India i turneringen. Krishnan fungerer som en politimann i Haryana.

ASI gjennomfører trening i bueskyting, friidrett, boksing, dykking, fekting, vektløfting og bryting for servering Hæren idrettsutøvere og gutter under Oppdrag Ol-Programmet. Resultatene av ASI trente idrettsfolk omfatter nesten 750 internasjonale medaljer og over 3,800 nasjonale medaljer, med ni Ol-kvalifikasjoner og fire Unge Ol-Medaljer

Nb Sub Chopra ble den første Indiske javelin thrower å bag en gullmedalje i Commonwealth Games, oppnå sesongens beste innsatsen 86.47 m i finalen i Gold Coast i Australia på lørdag. Han er den andre javelin thrower å kreve en CWG-medaljen, den første var Kashinath Naik, som også er fra ASI. Naik hadde vunnet bronse i 2010 Delhi Spill.

“Det er en svært viktig medalje for meg… jeg ønsket å ta mitt personlige beste, men jeg savnet det ved en centimeter… jeg prøvde så hardt at jeg ramlet over i min siste to forsøk. Men jeg er veldig fornøyd, og jeg har mange konkurranser i år for å oppnå den personlige beste,” Nb Sub Chopra fortalte nyhetsbyrået PTI etter seieren.
“Disse medaljene er en kilde til stor stolthet for alle av oss her på ASI. Vi håper at slike forestillinger blir springbrett for enda bedre prestasjoner,” sa en ASI-offiser.

Havildar Gaurav Solanki vant gull i den 52 kilo kategori, slo Nord-Irland er Brendan Irvine. Tre boksere, Subedar Satish Kumar (91 kg), Nb Sub Manish Kaushik (60) og Nb Sub Amit Panchal (46-49 kg), alle fra ASI, vunnet sølv i sine respektive kategorier. En mer bokser fra ASI, Nb Sub Mohammed Hussamoddin, ikke klarte å komme til finalen, men vant en bronsemedalje for landet, tar ASI boksing-medalje teller til fem.

Weightlifter Deepak Skum, som fikk sin opplæring i ASI, vant bronse på 69 kilo kategori. Subedar Jai Singh Patil og Naib Subedar Chhote Lal Yadav, også fra ASI, ble trenere med boksing troppen. Naib Subedar Chhote Lal Yadav er også trener for Mary Kom, som vant Gull i Lys Fly Vekt (48 Kg).

Nb Sub Chopra (20), som er fra Rajputana Rifler Regimental Sentrum, og er festet med ASI å trene for friidrett og har også trent under tysk trener Uwe Horn. “Han hadde startet sin trening i ASI, etter at du har meldt deg på sports kvoten som en elite utøver. Nivåene han har oppnådd til nå er svært inspirerende…,” sa en ASI offisielle.

En annen ASI idrettsutøver, Nb Sub Jinson Johnson, opprettet en ny nasjonal rekord på 1500 meter hendelse ved å bryte den 23-år gamle rekord på Bahadur Prasad. Johnson ferdig femte i finalen i Gold Coast med en timing av 3:37.86. Forrige nasjonale rekorden ble holdt av Bahadur Prasad, med en tid på 3:38.00 i 1995 Sør-Asiatiske Spill.