Syria luftangrep: Perfekt utført, mission accomplished, tweets OSS Prez Donald Trump

0
48

USAS President Donald Trump kunngjør militære angrep på Syria og samtidig levere en uttalelse fra det Hvite Hus i Washington. (Reuters)

“Mission accomplished,” erklærte usas President Donald Trump som han roste “perfekt utført” luftangrep mot Syriske regimet. Trump bestilt lanseringen av luftangrep på Syria i gjengjeldelse til den påståtte kjemiske angrep av President Bashar al-Assad.

Den AMERIKANSKE presidenten hevdet at den felles handling som var ment til å etablere en “sterk avskrekkende” mot produksjon, spredning og bruk av kjemiske våpen. Trump sier han har bestilt “precision streik” mot Syria, der dusinvis av mennesker ble drept forrige helg i en mistenkt giftig gass angrep på Douma, den største byen i en tidligere rebel høyborg utenfor Damaskus.

I sin første reaksjon etter militære i de tre landene gjennomført angrep mot kjemiske våpen infrastruktur i Syria, Trump erklært “Mission Accomplished”. “En perfekt utført streik i går kveld. Takk til Frankrike og Storbritannia for sin visdom og kraft av sin fine Militære. Kunne ikke hatt et bedre resultat. Oppdrag Utført!” Trump sier i en twitter-melding i dag.

“Så stolt av våre flotte militære som snart vil være etter å bruke milliarder av fullt godkjent dollar, det fineste som vårt land noensinne har hatt. Det vil ikke være noe, eller noen, selv nær!” twitret den AMERIKANSKE Presidenten. Kongressmedlem Vern Buchanan sa at streiken mot Syria av AMERIKANSKE, Britiske og franske styrker ble målt svar til Assad bruk av forbudt internasjonalt kjemiske våpen. “Viktig ikke å eskalere vår rolle i konflikten eller provosere russisk militær aksjon,” sa han.

Imidlertid, Senator Cory Booker, medlem av Senatets utenrikskomité, sier han er dypt bekymret for at Trump fortsetter å lede militære operasjoner uten noen helhetlig strategi eller nødvendig kongressens godkjenning. “Alle Amerikanske, og spesielt våre menn og kvinner i uniform og deres familier, fortjener langt bedre enn handling uten debatt, ansvarlighet, og et Konstitusjonelt-det kreves autorisasjon for bruk av militær makt,” sa han.

Senator Marco Rubio applauderte de streiker for å hindre fiendtlige regimer som syrias Assad-regimet fra å bruke kjemiske våpen, og andre masseødeleggelsesvåpen. “Jeg vil gi honnør til de menn og kvinner av våre Væpnede Styrker som har utført dette oppdraget tappert og dyktig med våre Britiske og franske allierte. Jeg oppfordrer Administrasjonen til å følge opp med en reell og omfattende strategi for å få slutt Assad trussel for hans folk, til regionen, og for OSS er sikkerhet, og for å møte russiske og Iranske støtte for den Syriske diktatur pågående barbari,” sa Rubio.

For alle de nyeste Verdens Nyheter, last ned Indian Express App