Syria angrep: India kaller for barnesikringsutstyr

0
59

En rakett krysser over Damaskus i Syria fredag. (Reuters)

Top News

  • Parentes: Hvordan å oppdra et barn som leser

  • Designer tips for perfekt kjøkken

  • Kathua gangrape offerets advokat: de Ble kalt anti-Hindu, jeg kan bli voldtatt eller drept

India på lørdag, mens beskriver en påstått kjemiske angrep i Syria som “beklagelig”, kalles for tilbakeholdenhet etter at USA, Storbritannia og Frankrike lansert koordinert rakett angrep på Vest-Asiatiske landet. New Delhi har alltid forfektet dialog og tilbakeholdenhet selv som Vestlige land har gjennomført streik. “Vi har brukt de siste streiker i Syria. India følger nøye med på situasjonen. Den påståtte bruk av kjemiske våpen hvis det er sant, er beklagelig,” Ministry of External Affairs talsperson Raveesh Kumar sa i svar på spørsmål.

Han sa at India ønsker “en upartisk og objektiv etterforskning av Organisasjonen for Forebygging av Kjemiske Våpen (OPCW) for å etablere fakta. “I mellomtiden, vi oppfordrer alle parter til å vise tilbakeholdenhet og unngår ytterligere opptrapping i situasjonen,” talsmann sa.

“Saken bør løses gjennom dialog og forhandlinger, og på grunnlag av prinsippene i FN-Charteret og i samsvar med internasjonal lov. Vi håper at den lange trukket lidelsene til folket i Syria ville komme til en ende snart.” USA, Storbritannia og Frankrike lansert koordinert angrep mot Syria forskning, lagring og militære mål å “straffe” Bashar al-Assad-regimet for en tilsynelatende kjemiske angrep i Douma som drepte over 70 personer.

Den militære aksjonen ble fordømt av Damaskus og dets allierte i Moskva som en “fiasko” og “en handling av aggresjon”.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App