SSC Junior Ingeniør eksamen 2017 resultat: Liste over kandidater kvalifisert for papir 2 utgitt i ssc.nic.i

0
57

SSC JE eksamen 2017 resultat: Alle de som hadde dukket opp for den samme som er nødvendig for å kontrollere sine respektive resultater på den offisielle nettsiden for ssc.nic.i.

Relaterte Nyheter

  • SSC JE 2017: Papir jeg Følge erklært, Papir II eksamen 29. April

  • SSC CGL (Tier 2) eksamen 2017: Foreløpig svar-tastene utgitt, sjekk i ssc.nic.i

  • SSC JE resultat 2017 for Papir jeg å bli erklært på April 16

SSC JE eksamen 2017: De Ansatte Utvalget Commission (SSC) har gitt ut den listen over kandidater som har kvalifisert seg i junior-ingeniør (sivile, mekanisk, elektrisk, QS, og C) undersøkelse, 2017 papir 1. Alle de som hadde dukket opp for den samme som er nødvendig for å kontrollere sine respektive resultater på den offisielle nettsiden for ssc.nic.i. De som har fjernet eksamen vil nå bli vist for papir 2 (beskrivende papir). Eksamen ble gjennomført fra januar 22 29, 2018. Totalt 5,69,930 kandidater hadde dukket opp for det samme.

Les også | SSC CGL (Tier 2) eksamen 2017: Foreløpig svar-tastene utgitt, sjekk i ssc.nic.i

Papir 2 av yngre ingeniører eksamen 2017 vil bli gjennomført 29. April og innrømme kort for samme vil bli lansert om kort tid på hjemmesidene til de aktuelle regionale kontorer. Merker av kvalifisert/ikke-kvalifiserte kandidater, og endelig fasit sammen med spørsmålet papir(s) vil også være ute av kort tid.

SSC JE eksamen 2017 følge trinnene nedenfor for å kontrollere

Steg 1: Logg deg på den offisielle nettsiden nevnt ovenfor

Trinn 2: Under “Siste nyheter”, klikk på linken for å følge

Trinn 3: Klikk på skriv opp/resultat ved eksamen navn

Trinn 4: EN PDF-fil vil åpne vise roll tall og navn av kvalifiserte kandidater

Trinn 5: Laste ned den samme og ta en utskrift for fremtidig referanse

Opplysningene sendt av kandidater for fasit mottatt ble nøye undersøkt og svaret tastene har blitt endret der det trengs. Evalueringen har blitt gjort på grunnlag av den endrede fasit. Hvert år, den SSC gjennomfører rekruttering eksamener på en jevnlig basis for å shortlist kvalifiserte kandidater til ulike stillinger i offentlige etater og departementer over hele landet.

For alle de nyeste Jobber Nyheter, last ned Indian Express App

© DVS. Online Media Services Pvt Ltd