Raad van bestuur de resultaten 2018: Klik op deze websites te kunnen maken van de resultaten

0
54

Raad van bestuur de resultaten 2018: Houd een tab op de officiële websites, zoals de meeste van de raden van bestuur zal verklaren dat de resultaten in de volgende maand, Mei

Als de Andhra Pradesh en Telangana bestuur hebben verklaard hun resultaten, de andere staat, de centrale besturen verklaren de resultaten binnenkort in de maand Mei en juni. De kandidaten die zijn verschenen voor de tentamens kunnen de resultaten via de officiële websites of andere websites. De resultaten kunnen ook worden gemaakt via sms of telefoon.

De CBSE, ICSE, Haryana, West-Bengalen raad, Bihar raad, Rajasthan raad van bestuur kan aankondigen van de resultaten volgende maand. De Haryana raad is waarschijnlijk de uitslag bekend op 20 Mei.

De Telangana eerste en het tweede jaar resultaten beschikbaar zijn en studenten van zowel algemene als beroepsgerichte vakken hebben om hun hall tickets klaar om hun merken. De kandidaten kunnen hun resultaten via de officiële websites, tsbie.cgg.gov.in en resultaten.cgg.gov.in of via sms.

Volg de stappen om de resultaten weten via sms

ALGEMEEN – SMS – TSGEN1<spatie>REGISTRATIE NIET – te Sturen naar 56263

BEROEPS – en SMS – TSVOC1<spatie>REGISTRATIE NIET – te Sturen naar 56263

Telangana Tussenliggende Tweede Jaar 2018 – Inter II Jaar

ALGEMEEN – SMS – TSGEN2<spatie>REGISTRATIE NIET – te Sturen naar 56263

BEROEPS – en SMS – TSVOC2<spatie>REGISTRATIE NIET – te Sturen naar 56263

Raad van bestuur de resultaten 2018: Lijst van officiële websites te kunnen maken van de resultaten

CBSE Resultaten 2018

Dit jaar, de Centrale Raad van het Secundair Onderwijs (CBSE) ging met een enorme controverse van papier lek. De class 10 wiskunde papier en klasse 12 economie papier zouden zijn gelekt die leiden tot arrestaties van verschillende mensen.

De klasse 12 onderzoek gesloten op April 13, terwijl de class 10 onderzoek werd afgesloten op 5 April. Vorig jaar heeft de raad verklaard dat de resultaten in de eerste week van juni. Het volgen van de trend, de kandidaten kunnen de resultaten door naar de officiële website, cbse.nic.in. Afgezien van dat, de kandidaten kunnen de resultaten via indiaresults.com, examresults.net, examresults.nic.in.

ICSE/ ISC Resultaten 2018

De resultaten zullen beschikbaar zijn op de officiële website, cisce.org. De raad van bestuur kan verklaren dat de resultaten in de maand Mei, na het voorgaande jaar trend. Vorig jaar, het resultaat van ICSE onderzoek werd verklaard op 29 Mei, en 98.50 procent van de leerlingen maakte de examens met goede cijfers. Een totaal van 1,76,327 kandidaten voor ICSE de tentamens van vorig jaar. De resultaten voor ISC onderzoek werd verklaard op 29 Mei en de totale pass percentage was 96.47.

Lees| LIVE Updates: AP Inter resultaten 2018 voor het 1ste jaar uitgebracht op bieap.gov.in aanvullende herwaardering details

Uttar Pradesh Raad Van Bestuur Resultaten 2018

De Uttar Pradesh raad van bestuur kan de uitslag bekend van klasse 10, 12 examens in de maand juni. Vorig jaar heeft de raad aangekondigd de klasse 10 resultaten op 9 juni. De kandidaten kunnen de resultaten via de websites, www.upresults.nic.in, http://www.upmsp.edu. De resultaten zullen ook beschikbaar zijn op examresults.nic.in indiaresults.com.

Rajasthan Raad Van Bestuur Resultaten 2018

De Rajasthan raad van bestuur zal verklaren dat de resultaten van class 10, 12 examens in de maand Mei volgt de trend van de vorige jaren. Vorig jaar, in de klasse 12 resultaat werd verklaard op 15 Mei en rond 90.36 procent studenten in de exacte wetenschappen en 90.88 procent commerce studenten maakte de examens met vlag en wimpel.

De resultaten zullen beschikbaar zijn op de officiële website, rajeduboard.gov.in. Afgezien van dat, de kandidaten kunnen de resultaten via examresults.nic.in indiaresults.com.

Bihar Raad Van Bestuur Resultaten 2018

Dit jaar, meer dan 17 lakh kandidaten verschenen was voor Bihar class 10 boord van de tentamens en rond 112,07,986 studenten kwamen voor de klasse 12 examens in het hele land. Het bestuur heeft ook uitgewezen bijna 1000 studenten om vals te spelen in de klasse 12 examens.

Vorig jaar, class 10 resultaat werd uitgeroepen tot half juni, en klasse 12 resultaat op 30 Mei. De kandidaten kunnen de resultaten via biharboard.ac.in. Afgezien van dat, de resultaten zullen beschikbaar zijn op examresults.nic.in indiaresults.com.

Assam Class 10, 12 Resultaten 2018

De resultaten van de klasse 10 klasse 12 zal beschikbaar zijn op de officiële website, sebaonline.org. Afgezien van dat, de kandidaten kunnen de resultaten door naar de officiële websites, examresults.com, examresults.nic.in indiaresults.com.

Lees| Uur links voor JEE Lichtnet online examen 2018: Hier is hoe te bereiden

West-Bengalen Raad Van Bestuur Resultaten 2018

De raad van bestuur zal de uitslag bekend op de officiële website, wbbse.org. Websites als, examresults.nic.in indiaresults.com, wbresults.nic.in banglarmukh.com, examresults.net/wb. Dit jaar, rond 11,02,921 studenten was verschenen voor de class 10 examens. Vorig jaar, in de klasse 10 resultaat werd aangekondigd op 27 Mei, terwijl de klasse 12 resultaat werd aangekondigd op 30 Mei.

Tripura Raad van bestuur resultaten 2018

Na de eerdere trend, de raad van bestuur is waarschijnlijk te kondigen van de resultaten in de maand juni. De resultaten zullen beschikbaar zijn op tripuraresults.nic.in. Afgezien van dat, de kandidaten kunnen de resultaten via examresults.net, indiaresults.com, examresults.nic.in tbse.in tripura.nic.in. De kandidaten kunnen de resultaten over de telefoon, door te bellen BSNL aantal 7738299899, 54242, of via SMS.

Manipur Class 10, 12 resultaten 2018

De kandidaten kunnen de resultaten via de officiële website bsem.nic.in. Vorig jaar, in de klasse 10 resultaat werd verklaard op 3 juni, en de klasse 12 resultaat werd verklaard op 24 Mei. Naast de officiële websites, de resultaten zullen ook beschikbaar zijn op andere websites zoals, examresults.net, examresults.nic.in indiaresults.com.

Mizoram raad van bestuur resultaten 2018

De resultaten zullen beschikbaar zijn op mbse.edu.in. Afgezien van het, exaresults.nic.in examresults.net, indiaresults.com, gastheer van de resultaten. Vorig jaar, in de klasse 10 resultaat werd verklaard op 11 Mei.

Raad van bestuur de resultaten 2018: De resultaten zullen beschikbaar zijn op examresults.net, indiaresults.com, examresults.nic.in

Uttarakhand Class 10, 12 Resultaten

Na de eerdere trend, zijn de resultaten waarschijnlijk worden verklaard in de laatste week van Mei of de eerste week van juni. De kandidaten kunnen de resultaten via de officiële websites, ubse.verzending.gov.in. Ze kunnen ook gebruik maken van de resultaten door middel van de resultaten.gov.in indiaresults.com, examresults.net, examresults.nic.in.

Tamil Nadu Raad van bestuur Resultaten van 2018: Hoe te maken

Op het resultaat van de dag, de kandidaten kunnen gebruik maken van de resultaten via de officiële website, dge1.tn.nic.in. Je kan ze ook hun resultaten via SMS of via telefoon.

Punjab Raad Van Bestuur Resultaten 2018

De resultaten kunnen worden verklaard in de eerste of laatste week van Mei. De resultaten zullen beschikbaar zijn op het pseb.ac.in. Vorig jaar, de Punjab raad getuige van een slechte prestaties als de pass percentage sterk gedaald. De class 10 raad nam een pass percentage van 57,5. Afgezien van de officiële website, pseb.ac.in de resultaten beschikbaar zullen zijn bij de examresults.net, examresults.nic.in indiaresults.com de resultaten.gov.in.

Odisha Class 10, 12 Resultaten

De resultaten zullen beschikbaar zijn op de officiële website, bseodisha.ac.in het, met inbegrip van andere websites. De raad van bestuur kan aankondigen van de resultaten in de laatste week van Mei.

Madhya Pradesh Raad van bestuur Resultaten op mpbse,nic.in

De kandidaten die zijn verschenen voor de klasse 10, 12 tentamens kunnen de resultaten via de officiële website, mpbse.nic.in. De raad is waarschijnlijk te kondigen van de resultaten in de volgende maand. Alle studenten die zijn verschenen voor de examens kan een bezoek aan de sites zoals examresults.nic.in examresults.net, indiaresults.com de resultaten.gov.in, en de andere erkende websites.

Kerala Raad Van Bestuur Resultaten 2018

Wanneer de resultaten zullen worden verklaard in de volgende maand, de kandidaten kunnen gebruik maken van het via de officiële website, keralapareekshabhavan.in. De kandidaten kunnen ook de resultaten door andere websites.

Karnataka Raad Van Bestuur Resultaten 2018

Volgende maand, wanneer de resultaten zullen worden verklaard, zullen de kandidaten worden bij het zoeken naar websites die weten dat hun resultaten. De resultaten zullen beschikbaar zijn op kseeb.kar.nic.in. De kandidaten kunnen ook gebruik maken van hun resultaten via eigen sites als resultaat examresults.net, indiaresults.com onder andere. De kandidaten kunnen ook gebruik maken van de resultaten door middel van sms of via de telefoon.

Jammu en Kasjmir JKBOSE Class 10, 12 resultaten 2018

De kandidaten kunnen gebruik maken van de resultaten via de officiële website, jkbose.jk.gov.in. De raad is waarschijnlijk te kondigen van de resultaten in het eerste of derde week van Mei.

Raad van bestuur de resultaten 2018: De resultaten zullen beschikbaar zijn op examresults.net, indiaresults.com, examresults.nic.in

Himachal Pradesh Raad van bestuur resultaten 2018

De kandidaten kunnen hun resultaten via de officiële website, hpbose.org.

Haryana Raad Van Bestuur Resultaten 2018

De Haryana Raad van bestuur van het Onderwijs (BSEH) zal verklaren dat de resultaten van de Klassen 10 en 12 op 20 Mei. De examens begonnen in Maart en eindigde door 4 April. Bijna 8.25 lakh studenten verscheen voor het examen, waarvan 3.83 lakh waren van klasse 10, terwijl 2.46 lakh van klas 10. Over 1.18 lakh class 10 cursisten van open school verschenen, dit keer voor het examen, terwijl 77,586 klasse 12 studenten gaven examen in Maart-April. De resultaten zullen beschikbaar zijn op bseh.org.in het, met inbegrip van andere websites, examresults.net, indiaresults.com de resultaten.gov.in

Gujarat Class 10, 12 Resultaten 2018

De kandidaten kunnen gebruik maken van de resultaten van de officiële website, gseb.org.

Chattisgarh Class 10, 12 Resultaten 2018

De resultaten zullen beschikbaar zijn op cgbse.nic.in

Goa Class 10, 12 Resultaten

De kandidaten kunnen de resultaten via de officiële website, gbshse.gov.in

Meghalaya Raad Van Bestuur Resultaten

De kandidaten worden geadviseerd om te controleren, mbose.in hun resultaten.

Maharashtra Raad Van Bestuur Resultaten 2018

De kandidaten kunnen de resultaten via de officiële website, mahahsscboard.in

Naast de officiële websites van de kandidaten kunnen gebruik maken van hun resultaten via het resultaat sites zoals, examresults.nic.in examresults.net, indiaresults.com de resultaten.gov.in, onder anderen.

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd