Ni få dødsstraff for å drepe 3 på mistanke om ‘trolldom’

0
52

Tiltalte angivelig gravd opp døde kropper og brent dem i et forsøk på å ødelegge bevis etter at politiet ble informert. (Bildet som brukes for representasjons formål)

Top News

  • Parentes: Hvordan å oppdra et barn som leser

  • Designer tips for perfekt kjøkken

  • Kathua gangrape offerets advokat: de Ble kalt anti-Hindu, jeg kan bli voldtatt eller drept

Den Gunupur tingrett fredag dømt til ni personer til døden for brutalt myrdet tre medlemmer av en familie i 2016 etter mistanke om at de var å øve trolldom. De ble drept i September i fjor i Rayagada distriktet angivelig involvert alvorlig juling, injeksjon av kjemikalier i ofrenes øyne og private deler, etter som de ble levende begravd. Tiltalte angivelig gravd opp døde kropper og brent dem i et forsøk på å ødelegge bevis etter at politiet ble informert.

Den avdøde inkludert et ektepar og deres eldste datter. Den yngste datteren, som hadde vært vitne til forbrytelsen, ble truet til å ikke si fra. Rundt sju dager etter hendelsen, survivor, låst opp i huset til en av de tiltalte, rømte og fremlagt en FIR. “Jeg er glad for at de har mottatt døden ved henging,” sa vitne Melita Sabara, som også er med Rayagada Distriktet Child Protection Unit. “De ni tiltalte har blitt dømt til døden ved henging av Flere Distrikt Dommer Subhendu Kumar Pati,” sa Ekstra Statsadvokaten Krushna Chandra Senapati.

“Den setningen har bekreftes av (Odisha) HC,” sa advokaten til den tiltalte. Familien ble holdt ansvarlig for “hekseri” som angivelig drept mange barn i sin opprinnelige landsbyen av Kitum.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App