ISRO Assistent, UDC skriftlig test resultat utgitt på isro.gov.i, sjekk detaljer

0
50

Alle de kandidater som hadde dukket opp for eksamen kan sjekke sine respektive resultater på den offisielle nettsiden — isro.gov.i.

Relaterte Nyheter

  • ISRO lanserer vellykket INRSS-1I navigation satellite

  • Jobber i ISRO: Ansette for 171 innlegg; nyutdannede, diplom holdere kan søke

  • ISRO å starte IRNSS-1I navigation satellite på April 12

ISRO resultat: regionen klok resultat av skriftlig test for rekruttering til stillingen som assistenter og øverste divisjon-medarbeider (UDC) har blitt utgitt av Indian Space Research Organization (ISRO). Alle de kandidater som hadde dukket opp for samme kan sjekke sine respektive resultater på den offisielle nettsiden — isro.gov.i. Testen ble gjennomført på oktober 15, 2017 (søndag) i Ahmedabad, Bengaluru, Chennai, Dehradun, Guwahati, Hyderabad, Kolkata, New Delhi og Thiruvananthapuram. Kandidatene hvis navn er det ikke på listen ikke har blitt nominert.

De som har fjernet den skriftlige prøven vil nå vises for skill test. Planen og jurisdiksjonen i det samme vil bli løslatt snart. Bare de som har sikret minimum 50 prosent merker hver i både mål og beskrivende type spørsmål i den skriftlige prøven vil være nominert for skill test. Det endelige valget vil bli gjort på grunnlag av poengsummene oppnådd i de skriftlige testen.

ISRO Assistent, UDC følge trinnene nedenfor for å kontrollere

Steg 1: Logg deg på til den offisielle nettsiden nevnt ovenfor

Trinn 2: Klikk på ‘Karriere’ – seksjonen

Trinn 3: Neste til “Rekruttering til stillingen som assistenter og UDC”, klikk på linken for å følge

Trinn 4: EN PDF-fil vil åpne vise navn, roll-tall og resultat status av kandidatene

Trinn 5: Laste ned den samme og ta en utskrift for fremtidig referanse

De utvalgte vil bli utnevnt som assisterende/øverste divisjonen kontorist i nivå 4 av betal-matrise. De vil få en grunnleggende betale Rs 25,500 per måned. Når fasit er publisert, og kandidatene vil være i stand til å heve innvendinger, hvis noen, innen fem dager etter publisering fasit.

For alle de nyeste Jobber Nyheter, last ned Indian Express App

© DVS. Online Media Services Pvt Ltd