Ambedkar jayanti feiringen: 300 funksjoner, 40,000 politiet; Babasaheb husket i Haryana

0
59

Bortsett fra Dalit-organisasjoner, statlige statsråder, inkludert Chief Minister Manohar Lal Khattar og andre politiske ledere deltok funksjoner holdt i ulike deler av staten. (Express/file/Jasbir Malhi)

Under tung sikkerhetsarrangementer, Ambedkar Jayanti funksjoner gått fredelig i Haryana på lørdag. Bortsett fra Dalit-organisasjoner, statlige statsråder, inkludert Chief Minister Manohar Lal Khattar og andre politiske ledere deltok funksjoner holdt i ulike deler av staten.

Haryana DGP B S Sandhu sa at mer enn 300 viktigste funksjoner, inkludert 30 i Ambala distriktet, var organisert i staten. “Ca 40 000 politimenn var utplassert i staten som politiet var på høy beredskap for å unngå eventuelle uheldige hendelsen,” sier Sandhu.

Sikkerhet var trukket i lys av den volden som fant sted i ulike deler av staten, spesielt i Kaithal, April 2 når Dalit-organisasjoner hadde gitt en samtale for Bharat Bandh.

I mellomtiden, den statlige myndigheter har besluttet å danne en tre-medlem av komité for å undersøke uheldige hendelser på 2 April. En IAS offiser, en IPS-offiser og en felles representant vil være medlemmer av komiteen. “Utvalget skal gjennomgå alle saker registrert av politiet på denne dagen. Tiltak vil bli tatt mot de skyldige,” Khattar sa mens du snakker til en forsamling på en funksjon for å markere Ambedkar Jayanti i Kurukshetra.

I henhold til regjeringen, politiet hadde registrert tilfeller mot ca 100 personer. Kaithal hadde dukket opp episenteret av vold April 2 hvor politimenn ble skadet mens du prøver å kontrollere mob.

For alle de nyeste Chandigarh Nyheter, last ned Indian Express App