Het afbreken Nieuws: Snel en Valse

0
47

Dat was de mediahype over Congressi chhole bature, dat de wijnstok zegt dat de regerende partij van de teller-efficientie, strikt de opdracht niet te worden gezien of gefotografeerd eten van tevoren.

Top Nieuws

  • Soera: 11-year-old girl ‘ s lichaam gevonden met 86 verwondingen, verkrachting verdacht

  • Haakjes: het verhogen van een kind, die leest,

  • Designer tips voor de ideale keuken

Begin deze week het tv-nieuws tentoongesteld een ongebreidelde honger naar chhole bature, die het Congres leiders versterkte zich voor een bantamgewicht snel, dat was echt een heel korte gewicht verlies programma. Kanalen volgde de niet-verhaal ademloos, ten koste van ernstige kwesties zoals het tonen van de Dalit-kracht en het nieuws van de gruwelijke verkrachtingen en algemene straffeloosheid van twee staten. Lezers van Het Verhaal van Mijn Experimenten met de Waarheid (zie volgende pagina voor een nieuwe, definitieve editie) zou er versteld van staan hoe efficiënt de morele waarde van zelfverloochening is gewist.

En de kampioen efficientie die kleur geven aan Delhi de Jantar Mantar tot voor kort, het kan ook zijn dat een ding of twee over te zeggen het beter georganiseerd, maar niet meer zinvolle snel van de BJP — gepland voor alleen de lengte van een werkdag. De armen, die inured te houden onvrijwillige vasten elke dag, zou een ding of drie over te zeggen, als ze werden opgeroepen voor het TV-panelen. Dat was de mediahype over Congressi chhole bature, dat de wijnstok zegt dat de regerende partij van de teller-efficientie, strikt de opdracht niet te worden gezien of gefotografeerd eten van tevoren. Maar het punt was slechts enkele chhole, niet een banket. Een teken zichtbaar in foto ‘ s van de leiders steken in gevestigde de klasse van de maaltijd: ‘Extra sabzi Rs 20.’ Het is gewoon zo gewoon, het maakt u gevoed omhoog. Republiek TV was goed in vorm: Hotel eigenaar bevestigt hosting Congres leiders voor het snel.” Denk dat ze miste de menu kaart.

Maar de overheid heeft vleziger non-nieuws dan chhole deze week: de cock en de stier verhaal dat acht websites van de overheid was gehackt en tekens in het Chinees, vermoedelijk iets te zeggen onbeschoft, was verschenen op het Ministerie van Defensie website. Omdat de Chinezen hebben gehackt ons incisively eerder, het verhaal verhoogde ademhaling tarieven, probes werden ingesteld en ambtenaren en ministers bedonderd en bustled. De Nationale Informatics Centre (NIC), die beweert de regering websites, toegeschreven aan een “hardware” (hardware probleem en uitgesloten van hacken.

Website-ontwikkelaars die zag de fout pagina ‘ s die gevallen regering sites werden weergegeven, inclusief de vermeende Chinese graffiti, zou wel weten, wat het was. Het antwoord is zo dom dat het moet worden uitgelegd. De graffiti is de kanji-teken voor ‘Zen’. Zen is de naam van de meest populaire starter thema voor het content management systeem Drupal. NIC de keuze van Drupal is gezond, want het is een veilig systeem. Maar het is een vervelende gewoonte van downing het valhek als de PHP memory limiet ingesteld op de server is overschreden.

Dit kan gebeuren wanneer er een nieuwe module of thema wordt geladen, of zelfs een routine update die gebruikt meer geheugen dan de eerdere versie. Dan is Drupal toont slechts een onderhoud pagina, en als de beheerders zijn lui en niet als merk met bijvoorbeeld het logo van het Ministerie van Defensie, dan geeft de starter thema, logo, met de kanji-tekens die spreuk ‘Zen’. De Ministers zijn bang en media frenzy volgt. Maar men kan genieten van de pijn onder die NIC beweerde dat was een “hardware” (hardware probleem. Ze waren ducking de horror van het hebben van om een verklaring zijn voor HET probleem te ministers die ‘ hot ‘ zijn op informatie, maar bijna volkomen onwetend over technologie.

Geen informatie verloren gaat in de vertaling in het bijzondere beelden komen uit Chennai op donderdag, waar Narendra Modi is ingegaan op de DefExpo, afgezien van andere evenementen. De focus van de camera op zwart geklede demonstranten die waren klom op een schutting op Meenambakkam over de eeuwenoude Cauvery wateren probleem, maar de meest interessante beelden van de achterkant van een vrachtwagen, waar politieagenten en beveiligingspersoneel waren barsten zwarte ballonnen. Pop, pop, pop gingen de ballonnen, die waren te zijn uitgebracht aan de minister-president van de helikopter. Het gebeurt niet vaak dat een minister-president is om een chopper niet te onttrekken aan de terroristen, maar de publieke actie. De Tamils hebben verstrekt geruststelling dat India niet het gevaar van sombere homogeniteit.

In het buitenland, de media is gegaan ape over de vier-inch-dik “booster seat” dat Facebook chief Mark Zuckerberg zat op te lijken groter en meer indrukwekkend dan zijn gemiddelde hoogte, in een vijf uur durende Parlementaire hoorzitting over het Cambridge Analytica schandaal. Een booster seat is een auto-zitje voor kinderen. De beelden van de zitting voor het eerst verscheen op de sociale media, maar werden enthousiast aangenomen door de mainstream, met koppen te vragen Zuckerberg om op te groeien, en zo verder. Geen kwaad in het hebben van een beetje leuk op zijn kosten, want dat is alles wat we gaan krijgen van dit hele proces. Dit is niet de eerste keer dat Facebook heeft geschroefd, weende en echt niet schelen. En elke keer, zijn gebruikers heeft geen tekenen van krimp.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App