Negentig-twee-jaar-oude boer gedood in Thane

0
53

Een buurman, Manoj Kumar, die naar verluidt de jongen ontvoerd uit zijn huis en gedumpt zijn lichaam na vermeend seksueel mishandelen van hem, is gearresteerd, de politie toegevoegd.

Top Nieuws

  • CWG 2018 Leven van Dag tot 10 Live Updates: Maria Kom wint goud, India hockey team verliest met 6-0

  • ‘Ik gebruikt om de BJP MLA Bhaiyya totdat hij verkracht me,’ zegt de 17-jarige meisje Unnao

  • Janhvi, Khushi en Boney Kapoor op Sridevi de Nationale Prijs winnen: Ze was altijd een perfectionist

Een 92-oud-boer was naar verluidt gedood door onbekende personen in zijn boerderij in de wijk, de politie zei op donderdag. De overledene, die als Mahadeo Jadhav, lag te slapen, samen met andere leden van de familie in zijn huis op een boerderij in Mohane dorp bij sommige personen naar verluidt ingebroken in en gewelddadige nam hem weg op woensdag ‘ s avonds laat, politie PRO Sukhada Narkar zei. Woensdag ochtend, de boer lichaam, lager verschillende wonden aan hoofd en gezicht werd gevonden op enige afstand van zijn huis, zei ze. Het lichaam werd gestuurd voor postmortaal en een zaak werd geregistreerd tegen onbekende personen onder de IPC artikel 302 (moord) op de Khadakpada politiebureau van Kalyan divisie, Narkar zei. Een zoektocht werd in gang gezet nab de moordenaars, zei ze. De politie vermoedt dat de moord zou een poging van sommige onverlaten te grijpen de boer het land.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App