Utgitt! Last ned WBJEE innrømme kort 2018 på wbjeeb.nic.i, eksamen, 22. April

0
64

WBJEE 2018: Omtrent 1,25 lakh kandidater har søkt om eksamen.

WBJEE innrømme kort 2018: Vest-Bengal, Felles Inngang Examination Board (WBJEEB) har aktivert innrømme kort link for WBJEE på den offisielle nettsiden — wbjeeb.nic.i. Alle de kandidater som hadde registrert seg for eksamen kan laste ned deres respektive hall billetter til eksamen i WBJEE 2018 planlagt å bli holdt på søndag, April 22 i to skift.

Som per rapporter, omtrent 1,25 lakh kandidater har søkt WBJEE 2018 som nesten 50 000 kandidater er fra utenfor staten. Siste år, nesten 1.17 lakh studenter som er registrert for inngangen eksamen og rundt 36 prosent av søkerne var fra utenfor Bengal.

WBJEE innrømme kort 2018 utgitt, trinn for å laste ned

Trinn 1: Gå til den offisielle nettsiden nevnt ovenfor

Trinn 2: På hjemmesiden, klikk på linken for WBJEE 2018 innrømme kortet blinker mot bunnen

Trinn 3: En ny side vil åpnes. Skriv inn din søknad på nummer, passord og pin-kode.

Trinn 4: Klikk på ‘logg inn’

Trinn 5: Din innrømme at kortet vil bli vist på skjermen

Trinn 6: Laste ned den samme og ta en utskrift for fremtidig referanse

De innrømme kortet bærer viktige detaljer som arena, eksamen dato og klokkeslett og annen informasjon. Sørg for at all informasjon om deg er riktig arkivert. I tilfelle du står overfor noen problemer, ta kontakt med tjenestemennene.

Følg disse instruksjonene for WBJEE 2018

Kandidatene bør forlate for eksamen sentrum tidlig og som per WBJEEB, de bør gå inn i eksamen sentre minst 30 minutter før starten av testen.

Husk å ta en kopi av innrømme kort av WBJEE 2018. Ikke vis innrømme-kort på telefonen, så det er ikke lov til å ta telefoner i eksamen hall. En kopi av farge bilde som du har lastet opp i løpet av elektronisk søknad. Alle foto id-kort i original som Aadhar kort/ Pan-kort / Pass/ velgernes kort/ 10. standard innrømme kort/ Skole – ID-kort er også viktige dokumenter.

Hvert år, WBJEE er gjennomført for opptak til lavere grads kurs i ingeniørvitenskap og teknologi, apotek og arkitektur i universiteter, statlige høgskoler og egenfinansiert institutter i staten.

For alle de nyeste Utdanning Nyheter, last ned Indian Express App