Raj Babbar eisen release van het Congres leider Ajay Singh Lallu

0
69

UP-Congres chief Raj Babbar. Express Foto door Vishal Srivastav

Gerelateerd Nieuws

  • ‘Rahul zal beslissen UPCC toekomst’: TOT Cong chief zegt geen plannen om af te treden

  • Bij een ontmoeting met leiders staat, Raj Babbar vertelde: ‘het Congres moet de wedstrijd Lok Sabha polls alleen in’

  • Het congres voegt ‘wreedheden tegen vrouwen door de politie’ om een lijst van problemen

UP-Congres chief Raj Babbar op woensdag eiste de onmiddellijke vrijlating van het Congres wetgever Partij leider, Ajay Singh Lallu van bewaring en dreigde om te starten met een state-breed protest als de vraag niet wordt voldaan binnen de drie dagen. Het congres leider Ajay Singh Lallu en anderen zaten op een dharna om te protesteren tegen de illegale mijnbouw aan de oevers van Gandak rivier in Kushinagar en zij werden ten onrechte opgepakt op April 6, Babbar vertelde newspersons in Lucknow.

“Illegale zandwinning had tegengewerkt door de staat irrigation department en de ambtenaren hadden ook geschreven naar de wijk magistraat van Kushinagar aanvragen voor het aanbrengen van een onmiddellijke controle op, maar het ging onverminderd door,” Babbar geclaimd. Het Congres leider was te protesteren tegen de illegale mijnbouw samen met de lokale bevolking omdat het een bedreiging vormt voor de bevolking in 36 dorpen maar Lallu en 19 van zijn aanhangers werden gearresteerd, onder druk van de regering, beweert hij.

De UPCC chief vermeende illegale mijnbouw in met medeweten van de overheid ambtenaren en aannemers werden doorgegeven op de illegale inkomsten die aan de macht is. Hij dreigde dat als Singh werd niet uitgebracht in de drie dagen van het feest zal beginnen met een state breed protest van Kushinagar.

Babbar en andere leiders en werknemers voldaan Lallu in Deoria gevangenis gisteren en maakte een dharna protest tegen zijn arrestatie. Op een vraag over de kosten tegen de BJP MLA Kuldip Singh Sengar, Babbar zei dat een team van de vrouwen van de vleugel van zijn partij, was het bezoeken van Unnao en de partij zal streven om te zorgen voor gerechtigheid voor het slachtoffer op basis van haar rapport. “Indien nodig zullen we ook starten met een agitatie voor dezelfde,” Babbar toegevoegd.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App