ICAI CA 2018: Examen uitgesteld in Karnataka door montage verkiezing, check nieuwe plannen

0
53

ICAI CA 2018: Toegeven kaarten die al zijn afgegeven blijven geldig.

Gerelateerd Nieuws

  • CA IPCC 2018 toegeven kaart uitgebracht, te downloaden op icaiexam.icai.org

  • ICAI CPT 2018 registratie begint op icaiexam.icai.org, weten hoe toe te passen

  • ICAI vraagstukken advies aan de gezamenlijke rekenkamer is de werkverdeling in de bank audits

ICAI CA 2018: Het Institute of Chartered Accountants of India (ICAI) heeft uitgesteld de examen data voor de chartered accountants (CA) examens in de regio Karnataka, in het licht van de algemene verkiezingen voor de wetgevende vergadering van de staat. De examens die werden eerder gepland om te worden uitgevoerd op 11 en 12 zal nu gehouden worden op 19 Mei en 18. De locaties en openingstijden blijven ongewijzigd. Deze wijzigingen zullen worden toegepast in de volgende steden – Belgaum, Bellary, Bengaluru, Hubli, Mangaluru, Mysuru, Shimoga en Udupi.

Toegeven kaarten die al zijn afgegeven blijven geldig. In een toelichting gepubliceerd op de officiële website, ICAI heeft gezegd dat sinds Mei 2017, ze zijn gestopt met het verzenden toegeven kaarten via de post. Het toegeven kaarten draag belangrijke details over de locatie, het examen en de timing.

ICAI CA 2018, nieuwe plannen

Gemiddeld (IPC) en Tussentijdse Examens (herziene regeling), (Groep II), Papier – 5, Advanced Accounting: zaterdag, 19 Mei

Finale (bestaande regeling) onderzoek, (Groep II), Papier – 6, Information Systems Control and Audit: 18 Mei

Finale (herziene regeling) onderzoek, (Groep II), Papier – 6 (Electieve): 18 Mei

Foundation Examen, Papier – 2, Wetten en Zakelijke Correspondentie en Rapportage: 18 Mei

PQC – de Internationale Fiscaliteit – Assessment-Test, Papier – 2, International Tax – Praktijk: 18 Mei

ICAI CPT 2018:

Ook het registratie proces voor de Gemeenschappelijke Proficiency Test (CPT) is gestart door ICAI op haar officiële website — icaiexam.icai.org. Al die kandidaten die geïnteresseerd zijn in de toepassing voor dezelfde zijn nodig om dit te doen vóór 26 April. Vorig jaar, ICAI had herziene versie van de syllabus voor geoktrooieerde rekenmeesterskap en een aantal hedendaagse onderwerpen, zoals de Goods and Services Tax (GST) en Corporate Social Responsibility (CSR) in de cursus. Degenen die slagen voor het CPT in aanmerking te registreren zelf voor Intermediaire (IPC).

Over ICAI

Het Institute of Chartered Accountants of India (ICAI) is de nationale professionele boekhouding lichaam van India. Het werd opgericht op 1 juli 1949 als een statutair orgaan voor het regelen van het beroep of chartered accountants in India.

 

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd