Beruchte keten snatcher van Beieren bende ingerekend

0
45

Bavaria bende keten snatcher ingerekend door de politie in Bengaluru. (Representatieve)

Top Nieuws

  • Haakjes: het verhogen van een kind, die leest,

  • IPL 2018 Live Streaming SRH vs MI Live Cricket Streaming Online: Sunrisers Hyderabad vs Mumbai Indians IPL Match Timing, Locatie, TV Kanaal

  • Designer tips voor de ideale keuken

Een berucht lid van de beruchte Beieren bende van Shamli in Uttar Pradesh, die zich overgeeft aan overvallen, werd ingerekend door de politie nadat ze beschoten en verwond hem in een vermeende ‘ontmoeting’ in Bengaluru. Ram Singh, een deel van de Bavaria bende waarvan de leden vliegen naar Bangalore en andere zuid-Indiase steden te beroven van vrouwen en burgle huizen, werd gearresteerd gisteravond laat, zei de politie woensdag.

Singh nam samen met zijn medeplichtige was op zoek naar een prooi op een brommer met een Punjab registratienummer laatste middag toen de politie zag hen. Als de politie probeerde te onderscheppen, het duo probeerde de snelheid weg. Op achtervolgd, ze viel van de fiets en naar verluidt viel de politie het personeel vóór de vlucht en verstoppen zich in een plantage aan Bagalur.

De politie zei toen ze later opgespoord en vroeg hem over te geven, Singh nam een mes en naar verluidt vielen hen aan, waarna ze op hem af vuurde in zelfverdediging. Singh was gewond in het rechterbeen en rechterhand, aldus de politie toe te voegen dat hij was opgenomen in een privé-ziekenhuis, samen met een politie man die gewond was geraakt bij het incident. Zijn medeplichtige goed zijn ontsnapping.

De Bavaria bende van de belangrijkste doelen waren de vrouwen dragen gouden kettingen en een aantal van haar leden waren gearresteerd in het verleden, aldus de politie.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App