AP IPE Tussenliggende 2de jaar resultaten 2018 verklaard op bieap.gov.in

0
68

Tussentijdse resultaten 2018: De resultaten te verklaren morgen, 12 April op bieap.gov.in

Gerelateerd Nieuws

  • BIEAP Tussenliggende 1e jaar resultaten 2018 verklaard, Krishna district tops

  • TS Inter Resultaten 2018 Verklaard LIVE UPDATES: Meisjes beter dan jongens op tsbie.cgg.gov.in de resultaten.cgg.gov.in

  • Telangana Tussenliggende 1ste, 2de jaar resultaten verklaard op de resultaten.cgg.gov.in tsbie.cgg.gov.in

Tussentijdse resultaten 2018: De Raad van bestuur van het Intermediair Onderwijs Andhra Pradesh (BIEAP) heeft verklaard het tweede jaar resultaten, 12 April op de officiële website, bieap.gov.in. BIEAP publiceert het eerste jaar resultaten op 13 April. De kandidaten kunnen de resultaten door in te loggen op de officiële website, bieap.gov.in.

Meer dan 10 lakh studenten kwamen voor de examens met 5.3 lakh in de inter 1 jaar en 5 lakh in inter 2de jaar voor de examens die was begonnen op 28 februari en 2 Maart resp. Dit jaar heeft het bestuur geheven van een “one-minute” – regel die bars studenten uit het invoeren van de tentamenzaal die een minuut te laat.

Lees | Andhra Pradesh Tussentijdse resultaten voor het 2de jaar

Dit jaar, over 31,493 kandidaten afwezig waren voor de eerste taal onderzoek. In het 1e jaar de examens werden afgenomen van 28 februari tot 17 Maart, terwijl het tweede jaar de examens werden gehouden van 1 Maart tot 19.

Andhra Pradesh en Telanagana Bestuur gemeenschappelijke syllabus en daarom de examens worden gehouden op dezelfde dag als de resultaten van de tussentijdse examens te komen op dezelfde tijd. Gaat door de oude trend, het eerste en tweede jaar tussentijdse resultaten worden deze week zelf voor de beide besturen.

AP Tussentijdse resultaten 2018: Waar te controleren

— examresults.net

— resultaten.cgg.gov.in

— goresults.net

— manabadi.com

— manabadi.co.in

— exametc.com

— educationandhra.com

 

Lees | AP Tussentijdse resultaten 2018 updates

Hoe te controleren via sms?

Naast bovengenoemde websites, het resultaat kan worden benaderd via SMS. Volg de procedure hieronder geschreven:

SMS – APGEN1<spatie>Registratie Nummer 56263

SMS – APVOC1<spatie>Registartion Nummer 56263

AP tussenresultaat 2018 tijd

De resultaten van het tweede jaar zal worden aangekondigd morgen, 12 April om 3 uur, terwijl het eerste jaar examen resultaten worden bekendgemaakt op 13 April tussen 10 uur en 12 uur.

AP Tussentijdse resultaten 2018: Stappen om te controleren

Stap 1: Log in op de officiële website hierboven vermeld

Stap 2: Op de homepage, vindt u twee links — AP Inter eerste jaar resultaten/AP Inter Tweede jaar resultaten

Stap 3: Klik op de gewenste link

Stap 4: In het veld, voer uw hal ticket nummer in en klik op “verzenden”

Stap 5: het resultaat zal worden weergegeven op het scherm

Stap 6: het Downloaden van het zelfde en het nemen van een uit te printen voor toekomstig gebruik

AP Tussentijdse resultaten 2018: Cijfers te wissen van de examens

Studenten beveiligen van 91 tot 100 merken zal gegeven worden rang A1, 81 tot en met 90 mark rang A2, 71-80 merken B1 rang, 61 tot en met 70 punten rang B2, 51 tot en met 60 merken C1 rang, 41 tot en met 50 C2 merken rang en 35 tot 40 tekens D rang en onder de 35 merken zou mislukken.

Vorig jaar Minister voor de Ontwikkeling van Human Resources Ganta Srinivas Rao had aangekondigd de resultaten op 13 April in Vijayawada. In zowel het eerste en het tweede jaar, de meisjes zijn beter dan jongens. Terwijl in het eerste jaar, meisjes scoorde een pass percentage van 80 procent, de jongens stonden op 75 procent. De Minister kondigde aan dat in het tweede jaar, de pass percentage voor meisjes is 69 procent, terwijl de jongens zijn op 60 procent.

Over de Raad van Tussentijdse Examens Andhra Pradesh (BIEAP)

De Andhra Pradesh Borad van de Tussentijdse Examens is toevertrouwd, uit te voeren bestuur onderzoeken rond de staat en om te kijken na de educatieve toestand Andkhra-Pradesh.

De Telangana Staat van Bestuur van het Intermediair Onderwijs (BIE) is waarschijnlijk ook de release van deze week in tsbie.cgg.gov.in. Bijna 9.63 lakh kandidaten verschenen voor zowel eerste en tweede jaar examens dit jaar. Van deze, over 4.55 lakh zijn van het eerste jaar en 5.07 lakh zijn vanaf het tweede jaar.

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd