Prajapati påstådda falska stöter på fall: Vittne underlåter att inställa sig i domstol

0
50

Tulsiram Prajapati påstås ha dödats av poliser på Chapri by i Banaskantha distriktet i Gujarat i December 2006.

Översta News

  • Parentes: Hur att uppfostra ett barn som läser

  • IPL 2018 Live Streaming SRH MI vs Live Cricket Streaming Online: Sunrisers Hyderabad vs Mumbai Indians IPL Match Tidpunkt, Plats, TV-Kanal

  • Shilpa Shetty visar oss ett bra sätt att få sommar-redo med denna stil trick

En viktig åtal vittne som hör till Tulsiram Prajapati påstådda falska stöter på fall som tidigare hade sökt skydd från domstolen, inte före det på tisdag för hans motståndare. Särskilda Åklagare B P Raju informerade domstolen att även vittnet berättade att finnas kvar och stämningen var emot av honom, att han varken kom eller var tillgänglig på telefonen.

I februari, vittne, bosatt i Udaipur i Rajasthan, hade skrivit att den särskilda CBI domstol som söker skydd samtidigt uttrycker farhågor vad gäller sin säkerhet. Domstolen hade riktat CBI superintendent för att göra arrangemang för hans skydd.

På tisdag, men åklagaren och den utredande tjänstemannen berättade domstolen att de har varit ständigt försöker ringa vittne, men till ingen nytta. Särskilda Domare S J Sharma frågade varför de inte hade kommunicerats med den bevittna en eller två dagar innan hans deposition för att se om poliseskort har ordnats.

CBI tjänstemän hade delgivits kallelse till vittne på Mars 9, styra honom att inställa sig vid domstolen den 10 April. Därefter hade de inte kommunicerade med dem. Domstolen var informerade om att efter sin riktning i februari, CBI hade fått kontakt med arbetsledning av Udaipur att söka polis eskort för att få vittne till domstol. “Vittnet underrättas om att han borde underrätta polisen eskorterar när han kommer till Mumbai för hans motståndare. Vi vet inte om han har kommit i kontakt med den lokala polisen det,” en CBI tjänsteman sade.

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App