NEET-2018: Toegeven kaart naar de release van deze week in cbseneet.nic.in, examen op 6 Mei

0
84

NEET toegeven kaart 2018 zal deze week

Gerelateerd Nieuws

  • NEET-2018: niet weigeren open school kandidaten toepassingen, Delhi High Court te CBSE

  • NEET PG 2018 counseling registratie eindigt vandaag de dag, van toepassing met 5 uur

  • NLE zal overmatige stress op studenten van achteruit secties: Paneel

NEET toegeven kaart 2018: CBSE zal uitbrengen toegeven kaart van de Nationale Selectiecriteria-cum-Ingang Test (NEET) op de officiële website – cbseneet.nic.in. Het examen is gepland zal worden gehouden op 6 Mei 2018. Elk jaar, NEET (eerder AIPMT) wordt uitgevoerd door de Centrale Raad van het Secundair Onderwijs (CBSE). NEET 2018 zal worden gehouden in het Hindi, engels, Urdu, Gujarati, Marathi, Oriya, Bengaals, Assamees, Telugu, Tamil en Kannada. Een totaal van 11.38 lakh studenten die ingeschreven zijn voor de NEET-2017.

Sinds vorig jaar, CBSE gemaakt Aadhaar kaart verplicht voor de registratie, maar ze hebben de intrekking van deze regel door het Hooggerechtshof opdracht aanvaard het Centrum van de stelling dat studenten kan worden toegestaan om te storten andere relevante ID. Dit is echter niet van toepassing in Jammu en Kasjmir, Assam en Meghalaya. Voor de NRIs, het nummer van je paspoort is vereist voor hetzelfde.

NEET toegeven kaart 2018, hier is hoe te downloaden:

Stap 1: Log in op de officiële website hierboven vermeld

Stap 2: Aan de linkerkant van de pagina, onder ‘Online Services’, klik op ‘Kandidaat Login’

Stap 3: Een nieuwe pagina opent

Stap 4: Vul uw registratienummer en wachtwoord in en klik op ‘Login’ of druk op ‘Enter’

Stap 5: Volg de instructies gegeven binnen de cursist aanmelden om toegang te krijgen tot uw toegeven kaart

Opmerking: We raden kandidaten om hun toegeven kaart zorgvuldig. Vorig jaar, CBSE inmiddels een aantal richtlijnen, waaronder wat niet te dragen tijdens het examen. Veel kandidaten werden gedwongen om hun schoenen te verwijderen, zoals alleen slippers zijn niet toegestaan. Volledige shirts van vele waren gescheurd.

Lees | Top 25 van medische colleges in India

 

NEET-2018 examen patroon

De medische ingang test zal bestaan uit een papier in alle talen met 180 doelstelling type vragen (vier opties met één correct antwoord uit de natuurkunde, scheikunde en biologie (plantkunde en dierkunde). De duur van het tentamen van drie uur.

NEET-2018 kwalificatie

Naast het maken van de lijst van verdienste, de kandidaat moet beveiligd zijn met een minimum van 50 procent van de merken in klasse 12 examens in het PCB (natuurkunde, scheikunde en biologie) een groep voor de algemene categorie, 45 procent voor algemene PH en 40 procent voor SC/ST/OBC categorieën.

Opmerking: Wanneer de resultaten bekend zijn uit alle kandidaten de NEET-2018 moet in contact blijven met de websites van CBSE, MOHFW, Medische Begeleiding Committee (mcc.nic.in) en deelnemende lidstaten/ universiteiten/ instellingen tot en met het sluiten van de laatste ronde van de counseling.

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd