BJP werknemers protest over de dood van de man in bewaring

0
65

Beelden uitgezonden door Malayalam tv-zenders toonden BJP werknemers naar verluidt voorkomen dat voertuigen van vooruit. Express Foto door Prem Nath Pandey

Gerelateerd Nieuws

  • 2008 vrijheidsstraf overleden geval: Rechten paneel geeft de schuld van de politie foltering, verwijst Maharashtra govt schadevergoeding te betalen

  • Sangli custodial overleden geval: op Zoek naar de sonde door het CBI, Kothale de broers dreigen de zelfverbranding

  • Woo boeren, BJP plannen acht rally ‘ s

Spannende momenten de overhand in de Varappuzha gebied hier in de buurt op dinsdag na BJP werknemers geblokkeerd verkeer op de Ernakulam-Guruvayur snelweg om te protesteren tegen de vermeende dood van een 26-jarige man in bewaring. Sreejith, die werd in hechtenis genomen in verband met het overlijden van een persoon die vorige week is overleden in een prive-ziekenhuis, laatste avond. Zijn familie beweerde dat hij is overleden als gevolg van marteling.

De Scores van de BJP werknemers blokkeerden de weg gooien verkeer versnelling na de partij met de naam voor de dageraad tot schemering hartal in Varappuzha Panchayat, te protesteren tegen de dood van Sreejith, die beweerden zij was een partij werknemer. De BJP werknemers zeiden dat ze zouden doorgaan met hun agitatie tot Sreejith de familie krijgt justitie. Beelden uitgezonden door Malayalam tv-zenders toonden BJP werknemers naar verluidt voorkomen dat voertuigen van vooruit.

Tijdens het protest, de partij van de arbeiders naar verluidt manhandled een persoon die hen benaderde op zoek naar een veilige doorgang voor zijn wagen van zijn kind naar het ziekenhuis. De lokale leiders van de BJP, verwierp echter de beschuldigingen van geweld tijdens het protest. Het congres werknemers was ook een van maart tot Varappuzha politiebureau, uit protest tegen het incident. Noord Paravur MLA V D Satheesan ingehuldigd in maart.

Sreejith s lichaam is verzonden voor postmortale bij de Overheid Medical College, Alappuzha. De politie heeft verworpen de stelling van foltering, zeggende Sreejith werd ervan verdacht te hebben opgelopen verwondingen tijdens een botsing naar verluidt voordat hij werd in hechtenis genomen. Ondertussen, Kerala politiechef Loknath Behera zei een Speciaal Onderzoek Team (SIT) is samengesteld uit de sonde de incidenten die hebben geleid tot Sreejith de dood.

Zet haar tegen de politie, waarnemend voorzitter van de Staat Kerala Human Rights Commission, P Mohanadas, zei de agenten die bij het incident betrokken moeten worden verwijderd uit de service. Mohandas had bezocht Sreejith gisteren, die was opgesteld op de ventilator na een spoedoperatie. Een Commissie release, onder vermelding van het ziekenhuis autoriteiten, had gezegd Sreejith geleden ‘ernstige inwendige verwondingen in zijn maag’ en werd gebracht naar Aster Medicity ziekenhuis.

Sreejith de vrouw op maandag de Commissie meegedeeld dat zij was getuige van de ‘marteling’ nadat politieagenten in civvies nam hem in hechtenis van hun woonplaats op Varappuzha. Een aantal personen, waaronder Sreejith, werden in hechtenis genomen in verband met het overlijden van een 55-jarige man, die werd gevonden hangen in zijn huis na een groep onverlaten aangevallen in zijn huis op vrijdag voor het laatst. Ondertussen, een medisch rapport van het ziekenhuis, waar hij behandeld werd gezegd Sreejith werd toegelaten door de afdeling spoedeisende hulp met de geschiedenis van stomp abdominaal letsel. Hij was in septesaemic shock en werd gereanimeerd op de afdeling spoedeisende hulp en werd opgenomen voor een spoedoperatie.

Tijdens de volgende twee dagen op de IC de patiënt geleidelijk verslechterd en werd op zeer hoge dosis van de medicijnen om zijn bloeddruk. “Rond 5.30 uur op maandag avond had hij een hartstilstand.. Het team probeerde te reanimeren voor bijna een uur en dan gaf,” zei hij.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App